Minorele care au ucis cu deosebită cruzime o bătrână la Telenești, plasate în arest pentru 30 zile. Ce pedeapsă riscă
Full Article 1 minutes read

Minorele care au ucis cu deosebită cruzime o bătrână la Telenești, plasate în arest pentru 30 zile. Ce pedeapsă riscă

Minorele de 14 și 15 ani, care au omorât cu deosebită cruzime o bătrână de 67 de ani, în raionul Telenești, au fost plasate în arest pentru 30 de zile, scrie TVN.

Amintim că Poliția Republicii Moldova a anunțat că două minore de 14 și 15 ani au fost reținute în seara zilei de 22 septembrie, fiind suspectate de săvârșirea unui omor cu deosebită cruzime. Oamenii legii au declarat atunci că minorele nu sunt la prima abatere de la lege, acestea fiind implicate în mai multe cazuri de bătaie în diferite sectoare ale municipiului Chișinău, unele imagini de agresiune fiind distribuite ulterior chiar și în mediul online.

Reprezentanții Poliției Republicii Moldova au menționat că pe caz a fost pornită o cauză penală pentru „Omor intenționat săvârșit cu deosebită cruzime, precum şi din motive sadice”. Vezi declarațiile șocante ale fiului bătrânei, care susține că mama sa a fost găsită cu 37 de tăieturi AICI.

Dacă vor fi găsite vinovate, fetele riscă până la zece ani de închisoare.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: