Moldindconbank, desemnată ”Brandul anului 2020” la categoria bănci/asigurări/finanțe

Moldindconbank a fost desemnată “Brandul anului 2020” la categoria Bănci / Asigurări / Finanțe în cadrul celei de-a unsprezecea ediții a clasamentului anual “Top Branduri”, organizat de revista VIP magazin.  

Titlul de “Top Brand” i-a revenit băncii în urma votingului online a internauților, dar şi a deciziei unei echipe de experți în domeniu.

Anul 2020 a fost plin de provocări, dar în același timp a fost şi un an al oportunităților, pe care Moldindconbank le-a folosit pe deplin. Banca a reconfirmat că este aproape de nevoile oamenilor, cu servicii inovative şi de calitate, apreciate de partenerii şi clienții băncii.

”Moldindconbank a trebuit să facă față provocărilor ridicate de pandemia COVID-19. Împreună, conducerea şi echipa băncii s-au descurcat competent și profesionist. Clienții au avut permanent acces la serviciile și produsele Moldindconbank. Am reușit să ne consolidăm poziția pe piață, să majorăm activele, volumul depozitelor, portofoliul de credite, dar și să îmbunătățim calitatea acestuia. Toate aceste realizări sunt rezultatul muncii echipei noastre. Și aceste rezultate sunt apreciate de clienții noștri, care beneficiază de servicii care să le ușureze viața și activitatea, le economisesc banii și timpul. Mulțumim organizatorilor pentru nominalizare, iar clienților pentru încredere, fidelitate şi susținere.” – a menționat Nikolay Borissov, președintele Comitetului de Conducere Moldindconbank.

Moldindconbank continuă să investească în digitalizarea activității sale, prin lansarea soluțiilor de banking la distanță, ce oferă clienților mobilitate, rapiditate și o experiență plăcută în gestionarea mijloacelor bănești, fără  necesitatea  de  a  vizita  oficiile  Moldindconbank.

 

Știri similare

0
Sondaj standard

Ți-a plăcut pluginul nostru?

Federația de Lupte din Republica Moldova

Bronz pentru Moldova la Campionatul European de lupte U20 din Italia

Luptătoarea din Republica Moldova, Gabriela Rudoi, a obținut medalia de bronz la Campionatul European Under 20 din Italia. Informația a fost comunicată pe 5 iulie de Comitetul Național Olimpic și Sportiv din Republica Moldova. Potrivit instituției, în urmă cu câteva zile, și luptătorul de stil greco-roman Maxim Sarmanov a obținut bronzul pentru țara noastră, la același campionat.

Potrivit Comitetului, Gabriela Rudoi a concurat la categoria de 62 kg și le-a învins pe Marijana Sumski (Croația), Selma Nord (Suedia) și Nella Honkaniemi (Finlanda).

Federația de Lupte din Republica Moldova susține că Gabriela Rudoi a pierdut doar în fața reprezentantei Germaniei.

olympic.md

Recent, și luptătorul de stil greco-roman Maxim Sarmanov (55 kg) a obținut medalia de bronz la Campionatul European U20 din Italia. El i-a învins pe Peter Totok (Ungaria), Jakub Sedlak (Cehia) și Dragoș Draga (România).

olympic.md
Getty Images/imagine simbol

Întârziere de peste 28 de ore. Pasagerii zborului Paris–Chișinău pot solicita o compensație de 400 euro

Zborul de pe ruta Paris–Chișinău, care a suferit o defecțiune tehnică la aeronavă, a înregistrat o întârziere de peste 28 de ore. Cei 189 de pasageri ai cursei au dreptul să solicite o compensație în valoare de 400 de euro. Informația a fost comunicată de Autoritatea Aeronautică Civilă, care a anunțat că decolarea noii aeronave, identificată de operatorul aerian, a fost programată pentru ora 14:20, ora locală Paris. Astfel, ținând cont de cele comunicate de Autoritate, zborul ar fi trebuit deja să decoleze.

Autoritatea Aeronautică Civilă a precizat că zborul care a înregistrat întârzieri este operat de SkyUp Malta.

„Zborul întârziat Paris–Chișinău urmează să decoleze în aproximativ 40 de minute, (14:20 ora locală Paris) având la bord 189 de pasageri”, au comunicat reprezentanții Autorității Aeronautice în jurul orei 15:00.

Reprezentanții Autorității au mai spus că „întârzierea este de peste 28 de ore, iar potrivit reglementărilor în vigoare privind drepturile pasagerilor, aceștia pot solicita o compensație în valoare de 400 euro per pasager, având în vedere distanța ortodromică”. „De asemenea, în astfel de situații, operatorul are obligația de a asigura hrană, băuturi, cazare și transport pentru pasagerii afectați. În cazul în care nu li s-au oferit aceste servicii, pasagerii sunt încurajați să se adreseze cu o petiție Autorității Aeronautice Civile”, au declarat reprezentanții instituției.

Amintim, cu câteva ore în urmă, la ora 11:04, reprezentanții Autorității Aeronautice Civile anunțau că un zbor de pe ruta Paris–Chișinău înregistrează o întârziere semnificativă din cauza unei defecțiuni tehnice la aeronavă. Instituția preciza că operatorul aerian a identificat deja o altă aeronavă, iar îmbarcarea pasagerilor „urmează să înceapă în scurt timp”.

Ai zbor întârziat, anulat sau bagaj pierdut? Vezi aici drepturile pasagerilor avia.

Eric Vryn/Getty Images

Inundații în Texas: cel puțin 24 de persoane au murit; peste 20 de copii sunt dați dispăruți

În partea centrală a statului Texas, SUA, pe 4 iulie, a avut loc o inundație majoră cauzată de o ploaie torențială. Potrivit BBC, cel puțin 24 de persoane au murit, iar alte 25 sunt date dispărute. Conform informațiilor din presă, au dispărut aproximativ 23 de persoane dintr-o tabără creștină de vară pentru fete, Camp Mystic, situată în această zonă. Salvatorii au reușit să evacueze 237 de persoane.

„Râul Guadalupe din Hunt continuă să crească rapid și a atins a doua cea mai mare cotă din întreaga istorie a măsurătorilor, depășind nivelul inundațiilor din 1987”, au anunțat despre inundații reprezentanții Serviciului Național de Meteorologie al SUA.

Guvernatorul statului Texas, Greg Abbott, a numit evenimentul o catastrofă și a semnat o declarație de urgență, oferind salvatorilor acces la toate resursele necesare. Guvernatorul a promis, de asemenea, că căutările persoanelor dispărute vor continua neîntrerupt. Pentru salvarea și evacuarea locuitorilor, în stat au fost implicate elicoptere și vehicule militare tactice. În total, serviciile de urgență au salvat 237 de persoane.

Președintele SUA, Donald Trump, a numit inundațiile „șocante și îngrozitoare”. În tot statul, evenimentele festive dedicate Zilei Independenței de 4 iulie au fost anulate.

Tragedie pe Nistru: un tânăr din Tiraspol, aflat pe un scuter acvatic, nu a observat cablul feribotului

Un tânăr din Tiraspol și-a pierdut viața în seara zilei de 4 iulie, în timp ce se plimba cu un scuter acvatic pe râul Nistru. Potrivit salvatorilor locali, tânărul în vârstă de 25 de ani a lovit cu viteză mare un cablu metalic întins peste râu, în zona traversării cu feribotul.

Tragedia s-a produs sub privirile mai multor martori, care au încercat să-l avertizeze pe tânăr despre pericol, însă acesta nu a reușit să reacționeze la timp.

De asemenea, un bărbat de 36 de ani, aflat pe feribot, a fost rănit din cauza forței provocate de cablul întins.

mvdpmr.org
Instagram

Întârziere pe un zbor din Paris spre Chișinău. Autoritatea Aeronautică Civilă anunță verificări

Un zbor de pe ruta Paris–Chișinău întârzie din cauza unei defecțiuni tehnice la aeronavă. Cel puțin asta a declarat Autoritatea Aeronautică Civilă, menționând că întârzierea este „semnificativă”. Potrivit instituției, operatorul aerian a identificat deja o altă aeronavă, iar îmbarcarea pasagerilor „urmează să înceapă în scurt timp”.

„Potrivit informațiilor primite din partea operatorului aerian, zborul Paris – Chișinău a înregistrat o întârziere semnificativă cauzată de o defecțiune tehnică la aeronavă. Compania aeriană a identificat o altă aeronavă, iar îmbarcarea pasagerilor urmează să înceapă în scurt timp”, au comunicat reprezentanții Autorității Aeronautice Civile pe 5 iulie.

Totodată, instituția a adăugat că va verifica dacă operatorul aerian a oferit pasagerilor asistența necesară, conform prevederilor cadrului normativ privind protecția consumatorilor. „Reiterăm că pasagerii au dreptul la informare și sprijin în astfel de situații, iar respectarea acestor obligații este monitorizată cu prioritate”, au adăugat reprezentanții Autorității Aeronautice Civile.

Autoritatea nu a precizat despre ce operator aerian este vorba.

Potrivit informațiilor de pe online, zborul era programat pentru dimineața zilei de 4 iulie.

Actualizare: Zborul de pe ruta Paris–Chișinău, care a suferit o defecțiune tehnică la aeronavă, a înregistrat o întârziere de peste 28 de ore. Cei 189 de pasageri ai cursei au dreptul să solicite o compensație în valoare de 400 de euro. Informația a fost comunicată de Autoritatea Aeronautică Civilă, care a anunțat că decolarea noii aeronave, identificată de operatorul aerian, a fost programată pentru ora 14:20, ora locală Paris. Astfel, ținând cont de cele comunicate de Autoritate, zborul ar fi trebuit deja să decoleze. 

Больше нет статей для показа
0
Sondaj standard

Ți-a plăcut pluginul nostru?

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: