Moldindconbank: Familia Mihail s-a mutat la casă nouă datorită unui credit imobiliar
Full Article 2 minutes read

Moldindconbank: Familia Mihail s-a mutat la casă nouă datorită unui credit imobiliar

Aurelia Mihail, împreună cu soțul și cei doi fii ai săi, s-au mutat la casă nouă cu ajutorul unui credit imobiliar de la Moldindconbank. Familia Mihail a procurat un apartament spațios cu două odăi în orașul Durlești, din municipiul Chișinău.

Aurelia, în vârstă de 34 de ani, lucrează consultantă în vânzări și demult visa la apartamentul personal, pe care să-l amenajeze așa cum își dorește. Prin urmare, soții Mihail au decis să apeleze după ajutor la o bancă de încredere.

”Soluția ideală a fost un credit ipotecar de la Moldindconbank, care ne-a oferit ”o invitație” în casa noastră, la cele mai bune condiții”, a spus Aurelia.

Familia Mihail a luat un credit în valoare de 800 000 de lei pe o perioadă de 25 de ani, cu o dobândă avantajoasă și Zero comision de refinanțare.

”La Moldindconbank am avut o experiență foarte plăcută. Angajații de aici ne-au mers în întâmpinare, ne-au explicat totul foarte bine. A fost rapid, simplu și sigur. Iar alegerea noastră a fost repetată și de alți doi cunoscuți”, a povestit femeia.

Grăbiți-vă să prindeți oferta de la Moldindconbank. Până la 28 februarie, beneficiați de o rată a dobânzii de 5% pentru creditele imobiliare de achiziție, iar dacă primiți salariul pe card Moldindconbank  4,5%. Profitați de ofertă acum!

Moldindconbank – mereu alături!

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: