Moldindconbank, lider pe piața creditelor imobiliare, în I trimestru din 2021
Full Article 2 minutes read

Moldindconbank, lider pe piața creditelor imobiliare, în I trimestru din 2021

Moldindconbank reconfirmă, prin rezultate, că este un partener de încredere al businessului și cetățenilor din Republica Moldova, datorită serviciilor bancare de calitate și condițiilor avantajoase pentru împrumuturi.

Datele pentru primul trimestru al acestui an arată că Moldindconbank este lider pe piață la capitolul credite acordate pentru procurarea sau construcția locuințelor. Astfel, din totalul celor 1386 de împrumuturi de acest gen, 33,1% sunt de la Moldindconbank. Acest lucru înseamnă că, în ianuarie-martie, 459 de familii și-au cumpărat sau au planificat să-și construiască propria casă cu ajutorul instituției date.

„Aceste rezultate sunt o dovadă a aprecierii din partea clienților, a calității produselor și serviciilor Moldindconbank și o confirmare a faptului că strategia aleasă de noua conducere europeană a băncii, axată pe nevoile partenerilor noștri, este corectă. Lucrăm permanent ca să oferim acces cât mai rapid, simplu și avantajos la finanțare pentru cetățeni și business”, a declarat Igor Stratan, director al Departamentului retail de la Moldindconbank.

Eficiența proceselor interne și încrederea din partea clienților au permis creșterea și a profitului băncii, care a ajuns lider la acest capitol în sistemul bancar. Doar în aprilie, Moldindconbank a raportat un profit de 54 de milioane de lei, iar pentru patru luni ale acestui an s-a ridicat la 160,73 milioane de lei.

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: