Moldindconbank și Mastercard anunță două luni cu daruri de poveste și o excursie cu familia în Laponia
Full Article 2 minutes read

Moldindconbank și Mastercard anunță două luni cu daruri de poveste și o excursie cu familia în Laponia

Cu Moldindconbank sărbătorile vin mai devreme și durează mai mult! Din 11 noiembrie dăm startul unei campanii fascinante, plină de surprize și daruri pentru clienții noștri! Promoția „Cadouri de poveste la deschiderea cardului Mastercard de la Moldindconbank” va dura până în data de 11 ianuarie 2023. 

În această perioadă, vino la centrele comerciale Zity Mall și Shopping MallDova, unde sunt amenajate standurile Moldindconbank. Solicită deschiderea unui card Mastercard și primește, pe loc, un cadou garantat! Ca să-ți facem dispoziție de Crăciun, îți oferim în dar o jucărie tematică, numai bună de pus pe brad.

Mai mult, îți oferim și bani pentru cadouri, ca sărbătorile să fie, cu adevărat, de neuitat. Deschide un card Mastercard în locațiile de desfășurare a promoției sau la orice sucursală a Moldindconbank, în perioada campaniei, vino la Zity Mall sau Shopping MallDova și înregistrează-te. Ai șansa de a câștiga unul dintre cele:

  • 10 certificate bănești de 1 000 de lei;
  • 10 certificate bănești de 2 000 de lei;
  • 1 certificat bănesc de 10 000 de lei.

Banii îi primești direct pe card.  Și nu e tot! Dacă în perioada 11 noiembrie 2022 -11 ianuarie 2023 faci minimum o tranzacție de 500 de lei cu cardul Mastercard de la Moldindconbank la POS-terminale instalate la comercianți şi/sau în mediul on-line din Republica Moldova și/sau străinătate, automat ești inclus în tombola pentru încă un cadou de poveste. Cel mai norocos client se va bucura de o excursie pentru patru persoane, în Laponia. Numele deținătorului cardului Mastercard care va merge cu familia acasă la Moș Crăciun îl vom afla prin tragere la sorți, la centrul comercial Shopping MallDova.

Și chiar dacă ai primit cadoul garantat sau un certificat bănesc, în continuare ești eligibil pentru premiul mare!

Șirul de surprize de la Mastercard și Moldindconbank nu se sfârșește aici. În perioada 27-31 decembrie, îți ambalăm gratuit cadourile cumpărate pentru cei dragi. Vino la Shopping Moldova, la standul Moldindconbank, între orele 12.00 – 18.00, prezintă cardul Mastercard și vom avea grijă să împachetăm totul ca în poveste!

Mai multe informații și condițiile promoției sunt disponibile în Regulamentul oficial.

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: