Moldindconbank te îndeamnă să întâmpini sărbătorile de iarnă cu depozitul generos „Colind”
Full Article 2 minutes read

Moldindconbank te îndeamnă să întâmpini sărbătorile de iarnă cu depozitul generos „Colind”

E timpul să ne bucurăm de primii fulgi și de atmosfera feerică a sărbătorilor de iarnă! Moldindconbank e gata să lumineze aceste sărbători cu depozitul „Colind”, pe care îl lansează tradițional la început de decembrie.

Deschide un depozit ”Colind” în orice sucursală Moldindconbank, cu o rată a dobânzii fixă în primele 6 luni, pe care o poți primi pe card sau la contul curent.

Poți deschide depozitul în lei moldovenești, dolari sau euro, pe o perioadă de până la 36 de luni. Iar rata dobânzii diferă în funcție termenul și de valuta depunerii: de la 18% la 23% pentru lei și de la 3% la 3,7% pentru dolari sau euro.

Suma minimă a depozitului este de 50 000 de lei (2 500 de dolari sau euro). Astfel, în cazul unui depozit de 50 000 de lei, pe un termen de 36 de luni, dobânda achitată va fi de 33 465 de lei.

Depozitul îți oferă posibilitatea de a completa în primele 3 luni ale termenului, precum și posibilitatea retragerii parțiale în limita a 10% din suma depusă! Mai mult ca atât, dacă te razgîndești, și închizi anticipat depozitul după 12 luni, îți achitam 60% din dobânda calculată!

Și pentru că suntem în decembrie, luna darurilor, Moldindconbank oferă cadouri garantate pentru fiecare client care își va deschide un depozit Colind.

Moldindconbank – mereu alături!

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: