Moldova Agroindbank – ”Brandul Anului 2020” la categoria Bănci / Asigurări / Finanţe
Full Article 3 minutes read

Moldova Agroindbank – ”Brandul Anului 2020” la categoria Bănci / Asigurări / Finanţe

Internauţii şi juriul publicaţiei „VIP Magazin” au desemnat Moldova Agroindbank „Brandul Anului 2020” la categoria Bănci / Asigurări / Finanţe în tradiţionalul clasament ”Brandurile Anului”, organizat anual. Distincţia reconfirmă o dată în plus aprecierea clienţilor şi faptul că MAIB este alegerea nr. 1 pe piaţa bancară pentru produse şi servicii financiare. 

În pofida provocărilor anului 2020, Moldova Agroindbank a demonstrat o stabilitate şi consecvenţă de invidiat în ceea ce priveşte dezvoltarea unor noi produse şi servicii pentru clienţii săi. Şi pe parcursul anului care s-a scurs a reuşit să înregistreze cele mai bune rezultate la majoritatea indicatorilor financiari, în termeni de active, credite, depozite și profit. MAIB a continuat să se axeze pe digitalizare, adăugând confort, rapiditate şi flexibilitate serviciilor şi produselor bancare, dezvoltând continuu şi calitativ relaţia la distanţă cu clienţii.

Pentru Moldova Agroindbank, titlul de „Brandul Anului 2020” este însumarea tuturor valorilor pe care banca şi le-a asumat şi promovat de-a lungul timpului: stabilitate, siguranţă, încredere, susținere, responsabilitate și empatie, ultima fiind, probabil, şi cea mai importantă lecţie însuşită cu brio în anul precedent.

„Titlul de „Brandul Anului 2020” ne onorează  şi răsplăteşte dedicaţia echipei Moldova Agroindbank de a fi mereu în serviciul clienţilor, de a le susţine planurile personale şi de afaceri, oferind, în acelaşi timp, experienţe şi banking de calitate. Le mulţumim organizatorilor pentru apreciere şi clienţilor – pentru alegere şi fidelitate. Ne angajăm să susţinem cu responsabilitate afacerile şi cetăţenii, să fim în continuare mai competitivi, mai orientaţi spre clienţi, respectiv – MAIBuni”, a declarat Aliona Stratan, Prim-vicepreşedinte al Comitetului de Conducere al Moldova Agroindbank. 

MAIB investeşte constant în digitalizare, în creşterea calităţii produselor bancare şi în dezvoltarea unei relaţii de lungă durată cu clienţii. Banca va depune în continuare toate eforturile necesare în vederea digitalizării serviciilor şi produselor sale pentru a răspunde cu flexibilitate necesităţilor mereu în creştere şi a devansa aşteptările clienţilor, va implementa proactiv cele mai performante tehnologii în conformitate cu tendinţele internaţionale din sectorul bancar.

Împreună suntem MAIBuni! 

***

Moldova Agroindbank este banca comercială nr.1 în Republica Moldova, fiind apreciată de prestigioase jurii de experți naționali și internaționali. În 2020 The Banker a desemnat MAIB „Cea mai bună bancă din Moldova”, iar Global Banking and Finance Review i-a oferit titlul „Best Digital Bank Moldova”. „Cea mai bună bancă din Moldova după calitatea activelor”, „Cea mai bună bancă din Moldova după profitul înainte de taxe”, „Cea mai bună bancă din Moldova după capitalizare în 2019” – sunt distincțiile acordate de Finance Central Europe. În plan local, Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova a conferit MAIB distincția „Mercuriul de Aur” la nominalizările „Marca Comercială Responsabilă Social” și „Reputație și încredere”, precum și premiul mare „Mercuriul de Cristal” la nominalizarea „Debutul anului” pentru lansarea LiberCard. Totodată, în 2020 MAIB este unica bancă din ţară premiată cu Distincţia de Excelenţă a Camerei de Comerţ şi Industrie.

 

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: