„Nu mi s-a introdus nici un cip”. Valeriu Ghilețchi s-a vaccinat împotriva COVID-19
Full Article 2 minutes read

„Nu mi s-a introdus nici un cip”. Valeriu Ghilețchi s-a vaccinat împotriva COVID-19

Valeriu Ghilețchi, pastorul bisericii „Isus Salvatorul”, s-a vaccinat împotriva COVID-19. Despre acest lucru, Ghilețchi a anunțat pe pagina sa de Facebook, astăzi, 19 aprilie.

„Este a treia zi de când m-am vaccinat. Am suportat bine vaccinul fără vreo reacție adversă. Nu mi s-a introdus nici un cip, nu am depistat vreo undă magnetică de tip 5G sau de altă natură, nu am simțit nici o disfuncționalitate a organismului, mintea este lucidă și mă pot ruga în continuare”, a spus Valeriu Ghilețchi.

Totodată, acesta a afirmat că „cea mai bună cale de a ieși din această pandemie este vaccinarea împotriva virusului COVID-19”.

„Atacurile nefondate împotriva vaccinării nu vor face decât să amâne întoarcerea la starea normală de funcționare a societății. Obținerea imunității colective este cheia împotriva pandemiei. Israelul este un exemplu foarte bun. După vaccinarea a peste 50% din numărul populației, rezultatele sunt excelente. La mijlocul lunii ianuarie se infectau în jur de 9000 de oameni pe zi, la mijlocul lunii aprilie mai puțin de 200 de persoane”, a mai spus Ghilețchi.

Precizăm că Valeriu Ghileţchi a ocupat funcţia de vicepreşedinte al parlamentului în perioada  22 decembrie 2017 – 24 februarie 2019, din partea Partidului Liberal-Democrat din Moldova (PLDM). În 2016, a fost exclus din fracțiunea PLDM și a devenit deputat neafiliat.

La începutul anului 2019, Valeriu Ghilețchi a fost desemnat cel mai activ parlamentar al anului 2018 în cadrul Adunării Parlamentare a Consiliului Europei.

 

Am decis să fac public faptul că m-am vaccinat împotriva COVID-19 din câteva motive:

1. Pe 10 ianuarie am ținut o…

Publicată de Valeriu Ghileţchi pe Luni, 19 aprilie 2021

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: