O fată de 23 de ani a murit într-un accident produs pe o stradă din Chișinău 
Full Article 40 second read

O fată de 23 de ani a murit într-un accident produs pe o stradă din Chișinău 

O tânără de 23 de ani și-a pierdut viața într-un accident rutier care s-a produs pe strada Drumul Băcioiului din Chișinău. Alte două persoane s-au ales cu diverse traume. 

Accidentul a avut loc pe 4 octombrie, ora 02:20. Potrivit datelor oamenilor legii, o mașină de model Opel s-a tamponat într-un copac, în rezultat un pasager a decedat. Victima s-a dovedit a fi o tânără în vârstă de 23 de ani.

Șoferul de 22 de ani, dar și un pasager de 21 de ani, s-a ales cu diverse traume, a comunicat ofițerul de presă al Poliției capitalei, Svetlana Scripnic.

Pe caz a fost inițiată o anchetă pentru stabilirea circumstanțelor.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: