O fată de 23 de ani a murit într-un accident produs pe o stradă din Chișinău 
Full Article 40 second read

O fată de 23 de ani a murit într-un accident produs pe o stradă din Chișinău 

O tânără de 23 de ani și-a pierdut viața într-un accident rutier care s-a produs pe strada Drumul Băcioiului din Chișinău. Alte două persoane s-au ales cu diverse traume. 

Accidentul a avut loc pe 4 octombrie, ora 02:20. Potrivit datelor oamenilor legii, o mașină de model Opel s-a tamponat într-un copac, în rezultat un pasager a decedat. Victima s-a dovedit a fi o tânără în vârstă de 23 de ani.

Șoferul de 22 de ani, dar și un pasager de 21 de ani, s-a ales cu diverse traume, a comunicat ofițerul de presă al Poliției capitalei, Svetlana Scripnic.

Pe caz a fost inițiată o anchetă pentru stabilirea circumstanțelor.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.NM a lansat o campanie de crowdfunding pe Patreon. Fiți complicele nostru

Acum, fiecare dintre voi, cititorii noștri, are ocazia să contribuie și să ne susțină activitatea, să ia parte la transformarea Moldovei. Vom continua să facem jurnalism corect în Moldova. Iar cu ajutorul vostru, vom putea să ne facem munca și mai bine. Vă propunem să alegeți una dintre cele 6 opțiuni prin care ne puteți susține. La rândul nostru, suntem gata să vă oferim toată recunoștința și mici surprize. Accesați linkul pentru a deveni complicele nostru. Și alegeți statutul care vi se potrivește: de la prieten până la președinte.

Susține NewsMaker.

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: