O persoană a murit, iar 30 au fost rănite din cauza turbulențelor într-un avion de pe ruta Londra-Singapore
Full Article 1 minutes read

O persoană a murit, iar 30 au fost rănite din cauza turbulențelor într-un avion de pe ruta Londra-Singapore

Un pasager a murit, iar alții 30 au fost răniți în timpul unui zbor operat de compania Singapore Airlines, din cauza turbulențelor. Avionul în care s-a produs incidentul, un Boeing 777-300ER, efectua cursa avia Londra-Singapore. Cazul a avut loc pe 21 mai. 

Potrivit Meduza, când avionul a intrat în turbulențe, echipajul a decis să redirecționeze cursa avia în capitala Thailandei, Bangkok, unde a fost efectuată o aterizare de urgență. La bordul aeronavei se aflau 211 pasageri și 18 membri ai echipajului.

Când a alertat la sol că se confruntă cu o situație de urgență, pilotul a menționat că 30 de pasageri au fost răniți, iar unul a decedat. Ulterior, compania aeriană a confirmat decesul unui pasager cauzat de turbulențele „severe” cu care s-a confruntat în timpul zborului.

Singapore Airlines a transmis condoleanțe familiei pasagerului decedat. Reprezentanții companiei au adăugat că lucrează cu autoritățile thailandeze pentru a oferi asistență medicală victimelor și că trimit o echipă suplimentară la Bangkok.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: