UPDATE Șase morți și 35 răniți, într-o regiune din Rusia: două vehicule au fost atacate cu drone, susțin autoritățile locale
Full Article 1 minutes read

UPDATE Șase morți și 35 răniți, într-o regiune din Rusia: două vehicule au fost atacate cu drone, susțin autoritățile locale

Șase morți și 35 de persoane rănite, într-o regiune din Rusia care se învecinează cu Ucraina. S-a întâmplat după ce două vehicule au fost atacate cu drone, scrie Meduza. Unul dintre acestea transporta angajații unei ferme. 

La Belgorod, în regiunea satului Berezovka – raionul Borisov, drone kamikaze au atacat un vehicul, Gazelle, care transporta angajații unei întreprinderi, a comunicat guvernatorul regiunii Veaceslav Gladkov. Sediul operațional al regiunii Belgorod a raportat că vehiculul transporta angajații unei ferme de porci. Potrivit lui Gladkov, sub atac a nimerit și un alt vehicul. 

Se menționează că 6 persoane au murit iar 35 de persoane, inclusiv doi copii, au suferit răni.

Potrivit sursei, satul Berezovka este situat la aproximativ 50 kilometri de Belgorod. Raionul Borisov, căruia îi aparține acest sat, se învecinează cu Ucraina. Autoritățile din regiunea Belgorod comunică regulat despre atacuri cu drone și bombardamente, dând vina pe armata ucraineană.

Partea ucraineană nu a comentat datele părții rusești.

Actualizare: Numărul morților a crescut la 7, scrie TASS.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: