Optica Familiei – împreună facem lumea mai bună!
Full Article 1 minutes read

Optica Familiei – împreună facem lumea mai bună!

În lumea frumoasă pe care ne-o construim și ne-o apărăm cu grijă, sunt și oameni care, acum, în acest moment, își pierd definitiv vederea, sunt copii cărora le este răpită, pentru totdeauna, bucuria de a vedea. Ei fac parte din societatea noastră, sunt prietenii, familia, colegii noștri, iar noi le admirăm creativitatea, puterea și ambiția cu care abordează provocările din viața lor de zi cu zi.

Optica Familiei lansează un proiect social în urma căruia persoanele din cadrul „Asociației Nevăzătorilor din Republica Moldova„ vor primi consultații medicale, consiliere și ochelari de vedere gratuit, în dependență de nevoile individuale. Ne dorim ca prin sprijinul nostru să încurajăm aceste persoane să-și depășească limitele și să se bucure de o viață mai bună.

Este important să ne implicăm acolo unde este nevoie de noi, pentru că doar în așa mod putem face lumea mai bună!

Optica Familiei - împreună facem lumea mai bună!

Optica Familiei îmbină perspectiva estetică cu cea medicală, oferind o experiență pozitivă memorabilă fiecărui client atunci când își alege produsul preferat pentru vedere.

LentileLentile antireflexLentile asfericeLentile condusLentile de contactLentile monofocaleLentile reactiveOchelariOchelari de soareOpticaOptica familieiRama ochelariRame ochelari

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: