PROIMOBIL.MD donează măști medicale Spitalului Republican
Full Article 2 minutes read

PROIMOBIL.MD donează măști medicale Spitalului Republican

După ce au împărțit măști medicinale locuitorilor din capitală, angajații de la PROIMOBIL.MD au decis să treacă pragul Spitalului Republican. De data aceasta, beneficiarii campaniei „Aveți grijă de sănătatea dumneavoastră, astfel având grijă și de sănătatea noastră!” au fost pacienții și lucrătorii medicali ai instituției.

Potrivit directorului companiei imobiliare, Vlad Musteață, campania vrea să atragă atenția populației asupra riscului de infectare cu viruși. Acesta spune că oamenii ar trebui să fie precauți, pentru că de sănătatea fiecăruia dintre noi depinde și sănătatea celor din jur.

Astfel, angajații au distribuit în incinta instituției peste o mie de măști de protecție. De acestea au beneficiat în primul rând pacienții Spitalului, dar și lucrătorii medicali.

Utimii susțin că acțiunea desfășurată de PROIMOBIL.MD este una binvenită, întrucât spitalul cu adevărat se confruntă cu un dificit de astfel de măști, pe fundalul instituirii Codului Galben de alertă națională în legătură cu răspândirea noului tip de coronavirus. Aceștia recunosc că ultima dată, spitalul a achiziționat asemenea măști acum două săptămâni, dar chiar și așa, stocurile sunt aproape de a fi epuizate.

Acum o săptămână, angajații companiei imobiiare, împreună cu directorul acesteia, au distribuit peste 2 mii de măști medicinale în scuarul Universității de Stat din Moldova, dar și pe străzile capitalei.

Amintim că, anterior, mai mulți oameni au reclamat creșteri îngrijorătoare a costurilor pentru măștile de protecție. Astfel, de la 0,70 lei pentru o unitate, acum, unele farmacii afișează prețuri de peste 5 lei. În acest context, Serviciul Fiscal a anunțat controale inopinate la farmacii.

PROIMOBIL.MD donează măști medicale Spitalului Republican PROIMOBIL.MD donează măști medicale Spitalului Republican PROIMOBIL.MD donează măști medicale Spitalului Republican PROIMOBIL.MD donează măști medicale Spitalului Republican PROIMOBIL.MD donează măști medicale Spitalului Republican PROIMOBIL.MD donează măști medicale Spitalului Republican PROIMOBIL.MD donează măști medicale Spitalului Republican

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: