PudraCard te bucură cu certificate cadou pentru servicii de sănătate și frumusețe
Full Article 2 minutes read

PudraCard te bucură cu certificate cadou pentru servicii de sănătate și frumusețe

Au rămas zile numărate până la încheierea promoției lansate de Moldindconbank și Mastercard. De la începutul primăverii, 500 de deținători ai cardului PudraCard s-au bucurat de premii garantate – oglinzi compacte, iar alți 28 clienți au câștigat certificate în valoare de 1 000 de lei fiecare, oferite de partenerii PudraCard din categoria „Health & Beauty”.

Promoția durează până în data de 31 mai, profitați de oportunitate pentru că mai aveți puțin timp să vă numărați printre norocoșii câștigători!

Pentru a participa la campanie, este necesar să dețineți PudraCard sau să solicitați deschiderea cardului în perioada promoției, la orice oficiu Moldindconbank sau online, pe pudracard.micb.md și să efectuați o plată de minim 500 lei. Sunt eligibile toate cumpărăturile efectuate online și la POS-terminalele comercianților din Moldova, precum și din străinătate.

PudraCard de la Moldindconbank și Mastercard este primul card premium din Moldova, creat special pentru femei. Acest instrument financiar comod și stilat este ideal pentru orice femeie și subliniază perfect individualitatea fiecăreia. Printre beneficiile exclusive oferite de PudraCard se numără:

  • Acces 24/24 la serviciul Concierge – gratuit
  • Reduceri la parteneri – magazine, restaurante, health, etc.
  • Testare gratuită PCR și antigen Covid-19
  • Lounge Key acces – gratuit
  • Linie de credit la condiții preferențiale
  • Cashback și oferte de la branduri internaționale

Comandă cardul online pe pudracard.micb.md sau în oficiile Moldindconbank.

Pentru mai multe detalii accesează micb.md

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: