Rezultate remarcabile pentru Contul Primul An Gratuit de la Victoriabank, la patru ani de la lansare
Full Article 4 minutes read

Rezultate remarcabile pentru Contul Primul An Gratuit de la Victoriabank, la patru ani de la lansare

  • Aproape 4.600 de companii noi din Moldova au beneficiat de pachetul Contul Primul An Gratuit (CPAG) de la Victoriabank
  • Datorită CPAG, firmele nou create au economisit peste 5 milioane de lei
  • Produsul este disponibil în continuare și oferă mai multe avantaje beneficiarilor acestuia

Victoriabank este alături de antreprenori și îi sprijină prin fapte concrete. Drept dovadă, Contul Primul An Gratuit (CPAG), produsul bancar ce oferă doar avantaje și nu cere nimic în schimb, a împlinit patru ani de la lansare, înregistrând rezultate remarcabile.  Datorită CPAG, beneficiarii acestui pachet de servicii au fost scutiți de comisioane bancare în primul an de activitate a companiei lor, având și alte avantaje.

„Victoriabank este și va fi un partener de încredere, pe care te poți baza oricând, pentru antreprenorii care sunt la început de drum, deoarece este „banca IMM-urilor”.  Și pentru că știm cât de important este să oferi sprijin unor oameni care își lansează o afacere, le înțelegem nevoile și ne pliem pe așteptările lor, acum patru ani, mai exact pe 26 octombrie 2018, le-am oferit pachetul Contul Primul An Gratuit. Până în prezent, de acest produs al nostru au beneficiat în jur de 4.600 de companii, ceea ce înseamnă aproape 20 la sută din totalul firmelor nou fondate în Republica Moldova. Mai mult, datorită pachetului CPAG de la Victoriabank, companiile nou create au economisit peste 5 milioane de lei”, a subliniat Denis Andrieș, șeful Direcției Clienți IMM Victoriabank.

Produsul este disponibil în continuare. Cine poate beneficia de pachetul CPAG?

  • Întreprinderile nou înregistrate, începând cu data deschiderii conturilor la Victoriabank până la împlinirea a 12 luni de la data înregistrării companiei în Registrul de Stat
  • Clienții existenți, care au cont deschis la Victoriabank, dar încă nu au împlinit 12 luni de la înființare – din momentul acceptării ofertei până la împlinirea a 12 luni de la înființare.

CPAG este destinat Persoanelor Juridice, Întreprinzătorilor Individuali și Gospodăriilor Țărănești.

Avantajele CPAG:

  • Deschidere cont curent în MDL şi în valută – GRATUIT
  • Administrare cont curent – GRATUIT
  • Deschidere şi administrare cont de card Businessîn MDL – GRATUIT
  • Emiterea cardurilor Business în MDL – GRATUIT
  • Deservirea lunară a cardurilor Business în MDL – GRATUIT
  • Abonament internet banking VB24 Business – GRATUIT
  • Plăti intrabancare în monedă națională cu ordin de plată electronic – GRATUIT
  • Plăţi interbancare în monedă naţională cu ordin de plată electronic – GRATUIT
  • Transfer în monedă naţională sau în valută în cadrul proiectelor de salarizare cu ordin de plată electronic – GRATUIT.

Mai multe detalii despre pachetul CPAG puteți găsi pe site-ul Victoriabank.

Victoriabank – Alături de IMM

Susținerea IMM-urilor este o activitate permanentă a Victoriabank. Astfel, Victoriabank oferă IMM-urilor unica posibilitate de a beneficia, online, de cel mai avantajos curs valutar în cadrul serviciului Happy Hour. De asemenea, în perioada 1 mai – 31 august 2022, Întreprinderile Mici și Mijlocii, clienți Victoriabank, au beneficiat de o superofertă „cu gust de reducere”. Indiferent de suma plății, abonații noi sau deja existenți ai pachetelor de cont curent marca Victoriabank – Contul Primul An Gratuit CPAG și Pachet Nelimitat, au beneficiat de un tarif unic de doar 25 EUR/ USD pentru plățile efectuate în valută: EUR, USD, RON, GBP, CHF, prin VB24 Business. Această promoție dedicată IMM-urilor s-a desfășurat în cadrul campaniei naționale „Alături de Moldova, alături de fiecare!” – o amplă inițiativă socială pentru întreaga țară, cu un buget de cel puțin 10 milioane de lei, care a fost lansată în martie curent și va fi implementată până la sfârșitul acestui an. Printre acțiunile desfășurate în cadrul inițiativei sociale se numără și susținerea mediului de afaceri din Moldova, prima fiind tariful unic pentru plățile electronice în valută, aplicat IMM-urilor. Anterior, Victoriabank a sprijinit antreprenorii din Republica Moldova prin campania „Eu sunt IMM”, după ce, în anul 2020, a fost inițiată o altă acțiune de susținere a producătorilor autohtoni, care a avut genericul #CumpărăDeLângăTine.

Banca oferă produse și servicii adaptate nevoilor oamenilor de afaceri din Moldova: conturi gratuite și pachete cu preț fix și operațiuni nelimitate. VB24 Business este platforma digitală dedicată clienților persoane juridice, cu o gamă largă de operațiuni, printr-un singur click.

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: