S-au scăldat în ciocolată. La o fabrică de dulciuri din SUA, doi muncitori au căzut în cuvă
Full Article 1 minutes read

S-au scăldat în ciocolată. La o fabrică de dulciuri din SUA, doi muncitori au căzut în cuvă

O fabrică de dulciuri din Statele Unite a fost amendată după ce doi muncitori au căzut în cuva cu ciocolată și a fost nevoie de intervenția salvatorilor pentru a-i scoate, scrie Digi24.

Fabrica Mars Wrigley din orașul Elizabethtown, Pennsylvania, a fost amendată cu aproape 15.000 de dolari de către Agenția pentru Siguranța Muncii, potrivit BBC.

Incidentul a avut loc în iunie 2022, când cei doi muncitori, care nu erau angajați cu normă întreagă ai fabricii, au căzut într-un rezervor folosit la amestecul ingredientelor pentru ciocolata Dove.

Rezervorul era parțial umplut cu ciocolată și ingrediente, iar salvatorii chemați la fața locului au trebuit să taie fundul cuvei pentru a-i scoate pe cei doi.

Unul dintre cei doi muncitori angajați să curețe rezevorul a trebuit dus cu elicopterul la spital, autoritatea americană pentru protecția muncii calificând incidentul ca fiind „serios”.

Reprezentanții fabricii au declarat că „siguranța asociaților noștri și a coloboratorilor externi este prioritară pentru afacerea noastră” și nu au contestat rezultatele anchetei.

Brandurile americane de dulciuri Mars și Wrigley, ambele cu peste un secol de vechime, au fuzionat în 2008.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: