Sîngerei: Un tânăr de 22 de ani a tras cu arma în polițiștii care încercau să-l rețină pentru furt
Full Article 2 minutes read

Sîngerei: Un tânăr de 22 de ani a tras cu arma în polițiștii care încercau să-l rețină pentru furt

Un tânăr de 22 de ani a furat 200 de lei dintr-o mașină care se afla în extravilanul satului Copăceni, raionul Sîngerei. Fiind observat de proprietarul automobilului, suspectul a luat-o la fugă ascunzându-se în fâșia forestieră din preajmă. Ulterior, acesta a fost localizat de poliție. În timpul operațiunii de reținere bărbatul a deschis focul în direcția grupului de reacționare operativă, efectuând mai multe împușcături dintr-o armă.

Datorită intervenției prompte, atacatorul a fost imobilizat și condus la Inspectoratul de poliție Sîngerei pentru documentarea cazului. Fiind supus testării alcoolscopice s-a stabilit o concentrație de 0,71 mg/l vapori de alcool în aerul expirat.

Pe cazul dat a fost pornită o cauză penală pentru „violența săvârșită asupra unei persoane cu funcție de răspundere”. Suspectul a fost reținut pentru 72 de ore. Acesta nu este la prima abatere de la lege, fiind eliberat din detenție în luna iunie 2021.

În timpul investigațiilor polițiștii au stabilit că tânărul ar fi sustras arma de la proprietarul unei stâne de oi din localitatea Mîndrești, raionul Telenești, unde activa în calitate de cioban.

Acțiunile procesuale continuă în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

 

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: