Sportivii din Moldova aduc acasă încă două medalii: Argint pentru Anastasia Nichita și Adil Osmanov 
Full Article 1 minutes read

Sportivii din Moldova aduc acasă încă două medalii: Argint pentru Anastasia Nichita și Adil Osmanov 

Luptătoarea Anastasia Nichita a cucerit medalia de argint la turneul Ibrahim Moustafa din Egipt. Anunțul a fost făcut de reprezentanții Comitetului Național Olimpic și Sportiv din Republica Moldova. Cei din urmă mai spun că și judocanul Adil Osmanov a cucerit medalia de argint, la Open-ul European de la Varșovia

În finala categoriei de greutate 59 kg din cadrul turneului Ibrahim Moustafa din Egipt, Anastasia Nichita a fost învinsă cu 2-3 de ucraineanca Iulia Tkaci.

Nichita a repurtat 3 victorii categorice în Egipt cu reprezentanta gazdelor, Farah Hessein, ucraineanca Yulia Leskovets și indianca Simran Simran.

Reprezentanții Comitetului anunță că și judocanul Adil Osmanov a cucerit medalia de argint la Open-ul European de la Varșovia. El a repurtat 4 victorii în categoria de greutate 73 kg, cu ucraineanul Artem Ros, sârbul Filip Jovanovic, austriacul Lukas Reiter și germanul Luc Meyer, fiind învins doar de marocanul Hassan Doukkali.

Amintim că recent și sportivul moldovean Alexandrin Guțu a cucerit bronzul la turneul de lupte greco-romane din Egipt.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: