SUA a confirmat depistarea unor rămășițe umane într-un avion care a decolat din Kabul
Full Article 2 minutes read

SUA a confirmat depistarea unor rămășițe umane într-un avion care a decolat din Kabul

În SUA a demarat o anchetă după depistarea unor rămășițe umane pe trenul de aterizare al avionului militar Boeing C-17, care acum câteva zile a decolat din Kabul, informează agenția Reuters, cu trimitere la declarația forțelor aeriene militare americane Air Force.

Potrivit portalului Politico, rămășițele depistate ar aparține unui afgan care s-ar fi legat de trenul de aterizare al avionului.

Amintim că, acum două zile, în presă au fost publicate imagini din Afganistan, în care se vede cum oamenii încearcă să se agațe de un aparat de zbor care se pregătește să decoleze. În afară de asta, au fost înregistrate imagini în care se presupune că este surprinsă căderea de la înălțime a cel puțin două persoane.

„Examinăm toate informațiile accesibile cu privire la avionul C-17, care a decolat din aeroportul internațional „Hamid Karzai” pe 15 august și decesul unor persoane”, se arată într-o declarație publicată de Air Force.

SUA a confirmat depistarea unor rămășițe umane într-un avion care a decolat din Kabul

BBC

Khaama Press a scris că trei persoane au murit după ce au căzut de la înălțime, atunci când aeronava Boeing C-17 s-a ridicat în aer. De asemenea, din cauza aglomerației care s-a produs în aeroportul Kabul, ar fi murit cel puțin 7 oameni. Unii dintre ei ar fi fost împușcați de militarii mobilizați pentru a asigura paza. Potrivit agenției afganeze, în aeroport se aflau mii de afgani dornici de a părăsi țara după ce mișcarea „Taliban” a cucerit țara.

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: