Superlativii MAIB contribuie la îndeplinirea a #700minuni
Full Article 3 minutes read

Superlativii MAIB contribuie la îndeplinirea a #700minuni

Mărinimoși, entuziaști, promotori ai modului activ și sănătos de viață, 6 angajați din cadrul comunității MAIB Activ la Superlativ au acceptat provocarea lansată de organizația ”Copil, Comunitate, Familie” și ambasadorul CCF, Iulian Bercu, iar în perioada 7 – 27 decembrie vor alerga pentru ca #700minuni să se întâmple.

700 de copii din Republica Moldova au nevoie de sprijinul nostru, al fiecăruia. Situația pandemică a afectat în primul rând categoriile mai vulnerabile, iar astăzi 700 de copii riscă să părăsească familiile în care s-au născut și să fie instituționalizați în casele de copii. E în puterile noastre să-i ajutăm, să contribuim ca cele #700minuni să se întâmple în casele micuților.

Sensibilizați de această situație, Superlativii MAIB au creat două echipe: MAIB Activ la Superlativ (formată din Mihai Iordăchescu, Constanța Bontea și Dumitru Niculăiță) și Mușchetarii Superlați (formată din Ivan Buga, Eduard Oprea și Gheorghe Suman), urmând ca până pe 27 decembrie să alerge cumulativ cu echipa câte 700 de kilometri, sprijinind îndemnul de a face donații pentru un viitor mai bun al acestor copii, alături de familie.

”Ne-a bucurat și sensibilizat inițiativa Superlativilor MAIB și am decis să susținem acest maraton al faptelor bune, organizat de CCF Moldova, convinși că exemplele frumoase, implicarea voluntară a angajaților pentru sprijinirea cauzelor sociale și comunitare trebuie și merită susținute. Pentru fiecare echipă MAIB înscrisă în competiție și care va realiza obiectivul propus vom dona câte 10 000 lei, astfel unindu-ne eforturile pentru ca în ajun de An Nou să se întâmple cele #700 minuni. Le doresc mult succes angajaților MAIB și le mulțumesc încă o dată pentru dedicația lor pentru faptele MAIBune”, a declarat Serghei Cebotari, Președintele Moldova Agroindbank.

”În ultimii ani, numărul prietenilor și partenerilor noștri crește și unul dintre cei mai devotați este MAIB – o bancă pentru oameni și comunitate, ce promovează respectul și prețuirea pentru familie și viitorul acestei țări – copiii. Le mulțumim celor două echipe temerare și puternice, care vor alerga pentru un Crăciun frumos și cald în casele unde Moș Crăciun nu se oprește în fiecare an. O echipă de vis, o echipă ce face minuni. Pentru că fiecare copil merită dragoste și căldură. Cu grijă pentru copii”, a subliniat Liliana Rotaru, Președinte CCF Moldova.

Evoluția și performanțele echipelor în cadrul provocării #700minuni pot fi urmărite conform hashtagurilor #MușchetariiSuperlați și #MAIB_Activ_la_Superlativ.

Să ne unim eforturile sprijinind împreună faptele bune, donând aici  pentru ca cei 700 de copii să trăiască magia copilăriei acasă, alături de familii și de cei dragi! Puterea stă în noi!

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: