Tânăra din orașul Comrat, care și-a ucis mama, nu va sta la închisoare
Full Article 2 minutes read

Tânăra din orașul Comrat, care și-a ucis mama, nu va sta la închisoare

Tânăra din orașul Comrat, care și-a ucis mama, anul trecut și i-ar fi scos inima din piept, a fost găsită vinovată de către judecători, însă nu va sta la închisoare, ci într-un spital de psihiatrie. Decizia a fost luată de Judecătoria Comrat, în urma expertizei psihiatrice.

Pe 11 decembrie 2020, după ce s-a certat cu mama sa, tânăra i-a aplicat acesteia peste 270 de răni și a înjunghiat-o de 15 ori în diferite locuri. Din cauza acestora, femeia a murit. Tragedia s-a produs în mun. Comrat, Găgăuzia.

Potrivit expertizei psihiatrice, în momentul atacului, tânăra suferea de o afecțiune psihică și nu conștientiza gravitatea acțiunilor sale.

Instanța a ajuns la concluzia că, în prezent, din cauza stării sale psihice, inculpata este periculoasă pentru societate, nu este în stare să dea o apreciere obiectivă stării sale de sănătate și a comportamentului. Din acest motiv, ea va fi internată într-o clinică de psihiatrie, va urma un tratament și va fi monitorizată non stop.

Încheierea a fost publicată pe 29 noiembrie. Sentința este cu drept de atac la Curtea de Apel Comrat timp de 15 zile.

***

Amintim că, în momentul producerii tragediei, inculpata avea 21 de ani, iar victima – 40 de ani. Potrivit presei locale, femeia a muncit mulți ani peste hotarele țării, iar fiica sa ar fi fost dependentă de droguri. Mama sa ar fi venit în țară ca să o interneze într-o clinică de dezintoxicare. După ce și-a înjunghiat mama, tânăra i-ar fi scos inima și alte organe, după care a mers la o întâlnire cu iubitul său. În momentul comiterii crimei, ea ar fi fost sub efectul drogurilor.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: