Tiraspolul și Moscova pregătesc o masă rotundă pentru a discuta despre drepturile și interesele locuitorilor din Transnistria
Full Article 50 second read

Tiraspolul și Moscova pregătesc o masă rotundă pentru a discuta despre drepturile și interesele locuitorilor din Transnistria

Șeful reprezentanței regiunii separatiste Transnistria la Moscova, Leonid Manakov, a avut o întâlnire de lucru cu consilierul vicepreședintelui Dumei de Stat a Federației Ruse Andrei Markelov. Despre acest lucru se menționează într-un comunicat al pretinsului minister de Externe de la Tiraspol din 4 octombrie. 

În cadrul întrevederii, părțile au acordat atenție pregătirii unei mese rotunde pe problemele apărării drepturilor și intereselor locuitorilor din regiunea transnistreană a Republicii Moldova. Este planificat că la eveniment să participe deputați ai Dumei de Stat, membri ai Consiliului Federației, persoane publice și oameni de știință. Nu este însă specificat unde se va desfășura evenimentul.

Potrivit sursei citate, pe agenda discuțiilor vor fi dezvoltate recomandări practice pentru îmbunătățirea mecanismului care vizează creșterea protecției juridice a cetățenilor din partea stângă a Nistrului în Federația Rusă și alte țări.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: