De ce, dacă trebuie să cumpărați piese de schimb pentru un tractor cu motor în Moldova, este mai bine să contactați magazinul online TATA AGRO-MOTO MD

Fermierii moderni se confruntă adesea cu diverse probleme atunci când repară și întrețin mașini agricole, inclusiv tractoare motorizate. Acestea includ căutări îndelungate de piese de schimb originale, timpi lungi de livrare, costuri ridicate ale reparațiilor echipamentelor etc. Acest lucru afectează semnificativ productivitatea muncii agricole.

Deschiderea unui magazin TATA Agro-Moto în Moldova va mulțumi cu siguranță fermierii din această regiune. În catalogul electronic veți găsi o selecție decentă de piese originale, inclusiv cumpărați piese de schimb pentru un tractor cu motor. Descrierile detaliate și fotografiile de calitate vă vor ajuta să înțelegeți gama de bunuri, care este în continuă expansiune și reaprovizionată cu articole noi. De asemenea, clienții pot conta pe prețuri competitive și pe livrarea promptă a comenzilor.

Magazinul evidențiază printre avantajele sale următoarele:

  • peste 10 mii de componente, inclusiv modele care sunt greu de găsit la alți vânzători;
  • calitate înaltă și garanția originalității bunurilor;
  • servicii în conformitate cu standardele europene.

În magazinul online TATA AGRO-MOTO MD în Moldova veți găsi un catalog online convenabil, unde puteți găsi rapid accesoriile necesare. Dar dacă aveți întrebări, managerul companiei este întotdeauna gata să ofere sfaturi profesionale. Pentru a cumpărați piese de schimb pentru un tractor cu motor sau alte mașini agricole, vizitați site-ul web pentru a plasa o comandă sau veniți la un magazin offline. Echipamentul dumneavoastră va fi întotdeauna în stare de funcționare, ceea ce vă va ajuta să finalizați toate lucrările agricole în timp util și să obțineți profit.

De ce piese de schimb pentru tractor cu motor ați putea avea nevoie în plin sezon?

Tractoarele cu motor sunt populare nu numai datorită puterii, productivității și fiabilității lor, ci și datorită atașamentelor suplimentare care ajută la următoarele lucrări:

  • cultivarea terenului;
  • plantarea și recoltarea cartofilor și a altor culturi;
  • săpat gropi;
  • îngrijirea câmpului și a gazonului;
  • mutarea diverselor mărfuri;
  • curățarea zonei de resturi, ramuri, zăpadă etc.

Folosind toate aceste dispozitive, puteți lucra mai eficient, cheltuind mai puțin timp și efort. Dar este important să ne amintim despre alte componente care mai devreme sau mai târziu eșuează și necesită înlocuire.

Ai nevoie de piese pentru motociclete tractoare? Apoi pe site-ul https://tata-agro-moto.md alegeți piese de schimb originale pentru utilaje agricole în Moldova. Au următoarele avantaje în comparație cu falsurile ieftine:

  • durată de viață mai lungă;
  • compatibilitate cu echipamentul dumneavoastră;
  • garanție de calitate pentru fiecare componentă.

Grăbiți-vă să achiziționați piese de schimb pentru tractor cu motor de la TATA Agro-Moto MD și asigurați-vă o funcționare lungă și stabilă a utilajului dvs. agricol. La urma urmei, productivitatea ta va crește, ceea ce înseamnă că poți conta pe venituri bune.

Piesele de schimb pentru utilaje agricole la TATA AGRO-MOTO MD: selecție profesională și garanție de calitate

Magazinul oferă diverse piese de schimb pentru autotractoare cu dimensiunile de roți de 12 și 16, precum și componente pentru o cutie de viteze de 12-15 CP. Puteți alege pentru echipamentul dvs.:

  • totul pentru motor: pistoane, cilindri, biele, arbori cotiți, sisteme de combustibil și de răcire;
  • transmisie: cutie de viteze, ambreiaj, arbore de transmisie;
  • demaroare, generatoare, baterii și alte echipamente electrice;
  • componente ale șasiului: osii, șenile, roți, cutii de viteze.

Acum știți de unde să cumpărați piese de schimb pentru un tractor cu motor și alte componente cu livrare. Prin urmare, nu amânați achizițiile necesare pentru a nu fi nevoit să apelați ulterior la specialiști pentru reparații mai serioase.

Motive pentru a alege magazinul online TATA AGRO-MOTO MD în Moldova
Cumpărătorii magazinului nu numai că pot alege și cumpăra mașinile agricole și componentele necesare pentru ei, ci pot primi și sfaturi profesionale de la specialiști. Catalogul online prezintă cele mai bune produse certificate de la producători de top. Puteți face rapid și confortabil o achiziție cu livrare. Cererile sunt procesate în câteva ore. De asemenea, puteți ridica mărfurile prin auto-ridicare. Serviciile la nivel european și politica de prețuri flexibile sunt garantate fiecărui client.

Vizitați magazinul online TATA AGRO-MOTO MD în Moldova la adresa: Chișinău, str. Petricani, 19/1. Zilele lucrătoare sunt de luni până vineri, de la 9 la 18. Pentru a afla rapid cele mai recente informații despre produse și cele mai recente știri ale companiei, accesați paginile pieței de pe rețelele de socializare sau mesagerie instant populare.

Consultațiile managerilor de magazine despre un anumit model de dispozitiv sunt disponibile la telefon +373 60 85 5881 sau e-mail: [email protected].

Știri similare

0
Sondaj standard

Ți-a plăcut pluginul nostru?

Telegram/„MOLDOVA MARE”

Victoria Furtună, aflată la Mănăstirea Putna, a vorbit despre „Moldova Mare”. Reacția lăcașului (VIDEO)

Președinta Partidului „Moldova Mare”, Victoria Furtună, care este afiliată oligarhului fugar Ilan Șor, a vizitat pe 2 iulie la Mănăstirea Putna din România, unde au avut loc evenimente de comemorare a domnitorului Ștefan cel Mare. Aceasta a publicat un videoclip filmat în incinta lăcașului sfânt, în care a vorbit despre proiectul revizionist „Moldova Mare”. Ulterior, Mănăstirea Putna a comunicat că imaginile video au fost filmate fără autorizație.

Victoria Furtună, alături de mai mulți membri ai partidului său, a fost la Mănăstirea Putna, unde este înmormântat Ștefan cel Mare, în ziua în care s-au împlinit 521 de ani de la decesul domnitorului. Cu acest prilej, în incinta mănăstiri au fost avut loc evenimente de comemorare.

Politiciana a filmat pe teritoriului lăcașului un videoclip în care vorbește despre proiectul revizionist „Moldova Mare”. Imaginile au fost publicate pe rețelele de socializare.

De aici din locul sacrului mormânt ne adresăm tuturor moldovenilor fie că trăiesc la est sau la vest de Prut, fie în nord sau în sud. Noi suntem același neam, cu rădăcini adânci, cu suflet curat și cu o istorie care ne unește, nu ne separă. Ștefan cel Mare n-a fost doar un domnitor, ci o forță a unității și a demnității. Sub sceptrul lui s-a născut Moldova Mare hotar sfânt între lumi, scut al creștinismului și a valorilor neamului nostru. (…) Cu credință, cu curaj și cu respect pentru jertfa înaintașilor noștri, vom merge mai departe pentru Moldova Mare, pentru viitorul nostru, al tuturor moldovenilor”, menționează politiciana în înregistrare.

În același timp, la Mănăstirea Putna s-a aflat liderul Partidului „Șansă”, Alexei Lungu, care este afiliat lui Ilan Șor. El a postat pe canalul său de Telegram un mesaj în care a spus, între altele: „Nu cerem mult. Doar adevăr. Doar libertate. Doar Moldova noastră — așa cum ne-a lăsat-o el (Ștefan cel Mare – n. r.).

Reacția mănăstirii

Pe 3 iulie, Mănăstirea Putna a comunicat că Victoria Furtună și colegii săi de partid nu au fost invitați la evenimentele de comemorare ale domnitorului Ștefan cel Mare.

Ei au filmat acest clip la mănăstire pe ascuns, fără a cere acordul de filmare necesar din partea Arhiepiscopiei Sucevei și Rădăuților și fără să înștiințeze Mănăstirea Putna. La muzeu, în momentul în care un părinte a observat că au desfăcut un trepied și doreau să filmeze profesionist, i-a informat că nu au voie să filmeze fără a îndeplini condițiile de filmare la mănăstire și li s-a spus clar că nu pot folosi în scop politic ce filmaseră până atunci pe ascuns, la care ei au răspuns că filmează în scop privat, fiind excursioniști. Apoi au plecat”, a precizat mănăstirea.

Referitor la declarațiile controversate ale Victoriei Furtună, mănăstirea a declarat: „Pe Urna comemorativă adusă de Mihai Eminescu și studenții care au organizat Prima Serbare a Românilor de Pretutindeni la Putna, în 1871, aflată azi în Muzeul mănăstirii, marele domn este numit „APĂRĂTORUL EXISTENȚEI ROMÂNE”, și că marele istoric Nicolae Iorga l-a numit pe Sfântul Ștefan „cel mai mare român”. Orice om de bună credință și cu minime informații istorice înțelege procesul istoric care a dus, pe baza unității poporului român, la unirea de stat a românilor. În acest proces, Serbările de la Putna din 1871 și 1904 au avut un rol important”.

Precizăm „Moldova Mare” face referire la granițele istorice ale acestei regiuni din perioada lui Ștefan cel Mare, care se întindea de la Carpați la Nistru. Aceasta include teritorii aflate astăzi în Republica Moldova, România și Ucraina. Până în prezent, partidul Victoriei Furtună a revendicat oficial doar Bugeacul, o regiune aflată în sudul Ucrainei.

Pe 3 iulie, fostul ministru al Apărării din Republica Moldova, Anatol Șalaru, a anunțat că va depune plângeri penale împotriva Victoriei Furtună atât în România, cât și în Ucraina, după declarațiile sale despre teritoriul Moldovei istorice. Șalaru o acuză pe fosta procuroră anticorupție de „trădare”, „comunicare de informații false” și „propagandă pentru război”.

Calea Ferată din Moldova

UE alocă 3,5 milioane de euro pentru calea ferată din Moldova. Conexiunea cu România va fi reabilitată

Uniunea Europeană investește 2,8 miliarde de euro în 94 de proiecte de transport destinate să sprijine mobilitatea durabilă și conectivitatea pe întreg continentul european, inclusiv în Republica Moldova. Țara noastră va beneficia de un grant în valoare de 3,5 milioane de euro pentru modernizarea conexiunii feroviare dintre Iași (România) și Ungheni (Moldova), care prevede reabilitarea unei linii duble și a unei linii simple. Potrivit Delegației UE la Chișinău, acest proiect va contribui la fluidizarea transportului transfrontalier și va consolida integrarea Republicii Moldova în rețeaua europeană de transport.

Printre cele 94 de proiecte care vor beneficia de fonduri europene se numără inițiative pentru dezvoltarea căilor ferate ecologice, modernizarea porturilor, digitalizarea rețelelor de transport și creșterea rezilienței infrastructurii.  

În Republica Moldova, Uniunea Europeană va sprijini adaptarea infrastructurii feroviare la standardele europene, inclusiv prin alinierea ecartamentului pentru a permite circulația neîntreruptă a trenurilor și pentru a facilita comerțul regional.  

Potrivit Delegației UE în Moldova, proiectul va reduce timpul de deplasare între Moldova și România și va crește considerabil capacitatea de transport feroviar transfrontalier: „Este, totodată, un moment de referință: prima electrificare a unei linii feroviare din Republica Moldova, care va elimina un important blocaj de infrastructură la graniță”.  

Proiectul face parte din Connecting Europe Facility (CEF) — programul emblematic al UE pentru investiții strategice în infrastructură în domeniile transportului, energiei și digitalizării. Din 2023, Moldova și Ucraina sunt asociate la acest program.  

„Inițiativa reflectă angajamentul ferm al Uniunii Europene de a sprijini integrarea Republicii Moldova în rețeaua europeană de transport, consolidând în același timp conectivitatea regională în cadrul coridorului de transport UE–Moldova–Ucraina”, precizează Delegația UE în țara noastră.    


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!
Victoria Furtună

O glumă proastă chiar și pentru ruși”: Ex-ministru al Apărării o acuză pe Victoria Furtună de „propagandă pentru război”

Fostul ministru al Apărării din Republica Moldova, Anatol Șalaru, a anunțat că va depune plângeri penale împotriva Victoriei Furtună, lidera partidului „Moldova Mare”, atât în România, cât și în Ucraina. Șalaru o acuză pe fosta procuroră de „trădare”, „comunicare de informații false” și „propagandă pentru război”, după ce aceasta a lansat declarații contradictorii despre teritoriul Moldovei istorice din dreapta Prutului și de sudul Basarabiei aflat în prezent în componența Ucrainei.

„Ingeniozitatea rusească în Basarabia pare a nu avea limite, iar penuria de cadre serioase îi trimite din ce în ce mai des în penibil. Ultima lor găselniță în persoana Victorie Furtună este de-a dreptul haioasă. Fosta procuror ajunsă în brațele politice ale lui Șor vrea să facă Moldova Mare luînd teritorii de la Ucraina și România”, a declarat Anatol Șalaru.

El a criticat ideile promovate de Furtună: „Să fii cetățean român cu acte, cu jurământ de loialitate depus, să primești indemnizație pentru copil de la statul român și să vorbești de destructurarea statului român este prea mult. Victoria Furtună, ca autointitulat politician este o glumă proastă chiar și pentru ruși, care speră că ar putea deveni un Georgescu al Republicii Moldova”.

Șalaru a precizat că va depune plângere penală în România împotriva Victoriei Furtună, pentru „trădare”, „comunicare de informații false” și „propagandă pentru război”.

„Pentru că este fost procuror, cunoscător – cel puțin teoretic – al legilor, îi voi face în România plângere penală pentru trădare, comunicare de informații false și propagandă pentru război. De asemenea, voi face plângere penală contra Victoriei Furtună și în Ucraina. Teoria liniilor roșii spune că nici în glumă nu se încearcă trecerea lor, chiar dacă te pune Moscova”, a afirmat fostul ministru.

NewsMaker a solicitat un comentariu de la Victoria Furtună, dar la momentul publicării știrii, nu am primit un răspuns.

Precizăm că pe 2 iulie, de ziua comemorării domnitorului Țării Moldovei, Ștefan cel Mare și Sfânt, președinta Partidului „Moldova Mare”, Victoria Furtună, a publicat o postare pe rețelele sociale, după o vizită la Mănăstirea Putna.

„Astăzi, la Putna – locul de odihnă veșnică al marelui nostru domnitor Ștefan cel Mare și Sfânt am venit cu echipa Partidului Moldova Mare să cinstim memoria celui care a fost scutul neamului moldovenesc și păzitorul credinței. De aici din locul sacrului mormânt ne adresăm tuturor moldovenilor fie că trăiesc la est sau la vest de Prut, fie în nord sau în sud. Noi suntem același neam, cu rădăcini adânci, cu suflet curat și cu o istorie care ne unește, nu ne separă.

Ștefan cel Mare n-a fost doar un domnitor, ci o forță a unității și a demnității. Sub sceptrul lui s-a născut Moldova Mare hotar sfânt între lumi, scut al creștinismului și a valorilor neamului nostru.
Astăzi, când uitarea și dezbinarea încearcă să ne fure identitatea, noi, moldovenii din R. Moldova ne ridicăm și spunem: suntem uniți suntem demni, suntem urmașii strămoșilor noștri. Cu credință, cu curaj și cu respect pentru jertfa înaintașilor noștri, vom merge mai departe pentru Moldova Mare, pentru viitorul nostru, al tuturor moldovenilor”, se menționează în postarea acesteia.

Anterior, într-un interviu pentru jurnalistul Gheorghe Gonța, fiind întrebată dacă nu este mai simplu ca Republica Moldova să se unească cu România, pentru a-și rezolva toate problemele, Victoria Furtună a răspuns: „Numai dacă țara asta se va numi Moldova Mare și Parlamentul va fi la Chișinău, iar președinte va fi Victoria Furtună”.

Potrivit TVR Moldova, la 18 mai, a avut loc o masă rotundă, cu pretenții de eveniment științific, cu tema „Identitatea națională. Adevărul istoric. Valori și tradiții milenare”, în cadrul căreia Victoria Furtună a făcut mai multe declarații contradictorii legate de sudul Basarabiei, aflat, în prezent, în componența Ucrainei: „ (…) Și vă mai spun astăzi, cu subiect și predicat, că noi nu suntem mici, nu suntem neputincioși, noi suntem mutilați de graniță, cu rigla, și furați de ieșirea la mare prin Bugeac, fără ieșirea la mare, Moldova noastră este ca un leu în lanțuri”.

***

Precizăm că Victoria Furtună este fost procuror anticorupție, care a activat timp de 18 ani în sistem. Aceasta a demisionat cu scandal în martie 2024, acuzând Serviciul de Informații și Securitate că ar fi plasat-o pe lista persoanelor care reprezintă „o amenințare la adresa securității naționale”, după ce ar fi inițiat pe 11 ianuarie 2024 un dosar care ar demonstra că instituții publice ale statului ar fi fabricat și ar fi diseminat informații false împotriva judecătorilor neloiali guvernării. În reacție, SIS a declarat că avizele pe care le întocmește au la bază informații „pertinente și verificate”.

După ce a demisionat, Victoria Furtună a devenit activă pe rețelele de socializare, a început să acorde interviuri, în care a abordat inclusiv subiecte politice, iar în Chișinău au apărut bannere cu imaginea sa. Toate acestea au culminat cu intrarea sa în alegerile pentru funcția de președinte al Republicii Moldova din 20 octombrie 2024, în calitate de „candidat independent”.

Scrutinul prezidențial s-a desfășurat pe fundalul unei anchete privind o schemă de corupere electorală, desfășurată de oligarhul fugar Ilan Șor. În ajunul alegerilor, Ziarul de Gardă a publicat o investigației care arată că Victoria Furtună este beneficiară a schemei.

În cadrul scrutinului prezidențial, Victoria Furtună a obținut 4,45% din voturile exprimate.

În pofida faptului că acum conduce un partid care se declară pro-european, de când a ajuns în atenția publică, Victoria Furtună s-a remarca prin declarații împotriva Uniunii Europene. Chiar în urmă cu o zi, pe 17 martie, aceasta a scris pe canalul său de Telegram că ajutorul european de 1,9 miliarde de euro pentru Republica Moldova este „sclavie financiară”.

Totodată, Victoria Furtună susține că Republica Moldova și Federația Rusă ar trebui să-și îmbunătățească relațiile, care au degradat după începerea invaziei ruse pe scară largă asupra Ucrainei.

Pe 6 martie, Furtună a avut o întrevedere cu ambasadorul desemnat al Federației Ruse în Republica Moldova, Oleg Ozerov. Ea a publicat o fotografie făcută în timpul întâlnirii, în care apare alături de Ozerov pe fundalul unui portret al președintelui rus, Vladimir Putin, care a ordonat invadarea țării vecine.

Pe 18 martie, Victoria Furtună a devenit lider de partid. Aceasta a preluat conducerea Partidului Moldova Mare. Ea a declarat atunci că pledează pentru neutralitatea statului nostru, precum și „restabilirea limbii moldovenești”.

screenshot

Aglomerație la aeroportul din Chișinău, după ce mai multe curse aeriene au aterizat aproape simultan (VIDEO)

La Aeroportul Internațional Chișinău (AIC), pe sensul de intrare în țară, pe 3 iulie s-a înregistrat un flux temporar crescut de pasageri, din cauza aterizării aproape simultane a mai multor curse aeriene. Despre acest lucru a comunicat administrația AIC, după ce în spațiul public au apărut imagini video cu o mulțime mare de oameni așteptând în afara terminalului aeroportului.

Pe rețelele de socializare au fost publicate imagini video în care zeci de pasageri sunt surprinși așteptând în exteriorul terminalului Aeroportului Internațional Chișinău, sub soare, pentru a trece procedurile necesare.

Mai târziu, administrația aeroportului a comunicat că, în această după-amiază, au aterizat mai multe curse aeriene „aproape concomitent”, ceea ce a generat temporar un flux crescut de pasageri. Acesta s-a înregistrat în zona de control a frontierei la intrarea în țară.

Personalul aeroportuar, în colaborare cu Poliția de Frontieră și celelalte servicii competente, a gestionat situația în conformitate cu procedurile operaționale. (…) Pasagerii au fost direcționați gradual către zona de control pentru a evita aglomerația excesivă în interior. Măsura a fost una temporară, luată în scopul asigurării securității tuturor călătorilor”, a menționat administrația aeroportului.

Moldova va putea exporta mai multă energie regenerabilă în UE. Ministru: „Producătorii vor obține profituri suplimentare”

Capacitatea maximă de export a energiei electrice din Ucraina și Moldova către țările UE a fost majorată la 900 MW. Despre aceasta a anunțat Ministerul Energiei. Potrivit sursei citate, din această capacitate, Republicii Moldova îi revin 15% sau 135 MW.

„Creșterea capacității maxime de export de la 650 la 900 MW va facilita echilibrul sistemului energetic și va permite producătorilor de energie electrică din surse regenerabile din Moldova să exporte mai mult și să obțină profituri suplimentare”, se menționează într-un comunicat al Ministerului.

 La sfârșitul lunii mai 2025, capacitatea totală instalată a centralelor electrice din surse de energie regenerabilă (SER) a ajuns la 689,17 MW, cu peste 109 MW instalate în doar 5 luni.

Limita anterioară pentru capacitatea maximă de export de energie electrică din Ucraina și Moldova către țările Uniunii Europene a fost de 650 MW. Aceasta a fost în vigoare din 1 mai.

Începând cu martie 2025, Operatorii de Sisteme de Transport (TSO) din Europa Continentală reevaluează lunar capacitatea comercială între UE, Republica Moldova și Ucraina și o adaptează la necesitățile și condițiile sistemului.

Menționăm că din 1 ianuarie 2025 este aplicat un mecanism care permite achiziționarea prioritară a energiei regenerabilă din piață de către „Energocom”, pentru acoperirea deficitului, dar care permite și exportul de energie regenerabilă atunci când consumul intern este acoperit.

În prezent, R. Moldova își asigură necesitățile din energia regenerabilă produsă în țară. Pe 29 iunie 2025, Moldova a atins un nou record național în sectorul energetic, cu o pondere de 48% din consumul total de energie electrică acoperit din surse regenerabile interne — fotovoltaice, eoliene și hidro. În anumite intervale orare, aceste surse au generat chiar și peste 82% din energia consumată la nivel național.

Больше нет статей для показа
0
Sondaj standard

Ți-a plăcut pluginul nostru?

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: