Un tânăr din Azerbaidjan, prins la frontiera moldo-ucraineană cu un permis de conducere fals. Încerca să intre în Moldova
Full Article 1 minutes read

Un tânăr din Azerbaidjan, prins la frontiera moldo-ucraineană cu un permis de conducere fals. Încerca să intre în Moldova

Polițiștii de frontieră au depistat un permis de conducere fals asupra unui cetățean azer, care încerca să treacă frontiera moldo-ucraineană pentru a intra în Republica Moldova. Cazul a avut loc pe 1 decembrie, la punctul de trecere a frontierei (PTF) Palanca-Maiaki-Udobnoe. Informațiile au fost confirmate de Inspectoratul General al Poliției de Frontieră (IGPF), într-un comunicat din 2 decembrie. 

Un tânăr de 22 de ani, din Azerbaidjan, s-a prezentat la PTF Palanca-Maiaki-Udobnoe, pe sensul de intrare în Moldova, în calitate de pieton.

Potrivit IGPF, conform criteriilor de analiză de risc, persoana a fost supusă unui control special, iar în rezultat s-a descoperit un permis de conducere.

Actul, pretins a fi emis de către autoritățile ucrainene, conținea indici de falsificare. La verificarea suplimentară, cu ajutorul tehnicii din dotare, au fost confirmate suspiciunile polițistului de frontieră. În declarații, cetățeanul susține că ar fi obținut permisul pe căi legale”, se arată în comunicat.

Polițiștii de frontieră din Direcția regională EST continuă cercetările. Documentul a fost ridicat și urmează să ajungă în laboratorul criminalistic al IGPF.

Străinul și-a întrerupt călătoria și a revenit în Ucraina.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: