Vă invităm la Caravana IarmarEco 2020, organizată de EcoVisio
Full Article 3 minutes read

Pe 4 octombrie, începând cu ora 11:00, dăm startul Caravanei IarmarEco 2020| Chișinău, care se va desfășura în Parcul Alunelul, str. Calea Ieșilor. Cea de-a opta ediție a Iarmarocul Oportunităților Ecologice și a Antreprenoriatului Social va avea loc sub formă de CARAVANĂ în 4 localități din țară (Chișinău, Rezina, Sângerii Noi și Ialoveni) și va fi axată pe promovarea producătorilor și a actorilor locali.

Vă invităm la Caravana IarmarEco 2020, organizată de EcoVisio

Primul eveniment, Caravana IarmarEco Chișinău va aduna aproximativ 50 de expozanți, inițiative sociale și asociații obștești care produc, care lucrează cu grijă față de mediu. La standurile lor veți găsi produse alimentare, produse meșteșugărești, consultanță gratuită în agricultura ecologică, informații despre problema deșeurilor, dar și alte informații din domeniul ecologiei și antreprenoriatului social.

În cadrul evenimentului vor fi organizate mici concursuri și jocuri cu premii, degustări, ateliere și workshopuri pentru toate vârstele. Totodată puteți aduce deșeurile electronice și plasticul de tip 2,5 și peliculă ldpe (tipul4) și cărțile pe care le-ați citit pentru a le dărui și a primi altele în schimb. Și pentru ca să rămâneți cu amintiri frumoase, vom avea amenajată o zonă pentru fotografii.

Pentru siguranța tuturor, vom respecta regulile de securitate, fiecare expozant va primi câte o mască reutilizabilă, vom monitoriza fluxul de vizitatori și vom oferi dezinfectant.

Dacă nu reușiți să veniți pe 4 octombrie la IarmarEco din Chișinău, vă așteptăm la următoarele evenimente din cadrul Caravanei:

  • Rezina – 10 octombrie, piața orașului Rezina
  • Sat Sîngereii Noi, raionul Sîngerei – 14 octombrie, parcul Sîngereii Noi
  • Ialoveni – 17 octombrie, parcul Sfatul Țării

Toate evenimentele se vor desfășura între orele 11:00 și 17:00. Mai multe detalii despre expozanți, activități și fiecare locație din cadrul Caravanei IarmarEco vei găsi pe pagina de Facebook/ IarmarEco sau pe iarmareco.md.

Vă invităm la Caravana IarmarEco 2020, organizată de EcoVisio

Caravana IarmarEco 2020 este organizată de EcoVisio și finanțată de Facilitatea de Dezvoltare a Fondului European pentru Europa de Sud – Est (EFSE DF) în cadrul inițiativei EU4Business, de IM Swedish Development Partner și de Suedia. Parteneri locali: Primăria Ialoveni, Primăria Rezina, Primăria Sîngereii Noi și Pretura Buiucani.

Despre Organizatori

EcoVisio este o asociație obștească de mediu fondată în 1999. Misiunea asociației este atingerea potențialului regiunii ca model de societate sustenabilă, în sfera ecologiei și nu numai. EcoVisio organizează IarmarEco în fiecare toamnă începând din 2013, ca un prilej de a construi tradiții ecologice și comunitare pentru Moldova (https://www.ecovisio.org/ro/).

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: