Vești triste pentru taximetriști: vor plăti mai mult pentru gazul metan 
Full Article 30 second read

Vești triste pentru taximetriști: vor plăti mai mult pentru gazul metan 

Gazul metan, folosit la alimentarea mașinilor de mulți taximetriști, s-a scumpit din nou. Compania Transautogaz, principalul furnizor de gaze naturale comprimate, a anunțat despre majorarea prețului de la 1 octombrie. 

În aceste condiții, din octombrie, metanul s-a scumpit cu 5 lei, ajungând până la 28 lei/litru.

Vești triste pentru taximetriști: vor plăti mai mult pentru gazul metan 

transautogaz.md

Ultima scumpire operată de Transautogaz a avut loc la începutul lunii septembrie 2022. Până atunci gazul metan era la prețul de 23 de lei.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.NM a lansat o campanie de crowdfunding pe Patreon. Fiți complicele nostru

Acum, fiecare dintre voi, cititorii noștri, are ocazia să contribuie și să ne susțină activitatea, să ia parte la transformarea Moldovei. Vom continua să facem jurnalism corect în Moldova. Iar cu ajutorul vostru, vom putea să ne facem munca și mai bine. Vă propunem să alegeți una dintre cele 6 opțiuni prin care ne puteți susține. La rândul nostru, suntem gata să vă oferim toată recunoștința și mici surprize. Accesați linkul pentru a deveni complicele nostru. Și alegeți statutul care vi se potrivește: de la prieten până la președinte.

Susține NewsMaker.

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: