Vești triste pentru taximetriști: vor plăti mai mult pentru gazul metan 
Full Article 30 second read

Vești triste pentru taximetriști: vor plăti mai mult pentru gazul metan 

Gazul metan, folosit la alimentarea mașinilor de mulți taximetriști, s-a scumpit din nou. Compania Transautogaz, principalul furnizor de gaze naturale comprimate, a anunțat despre majorarea prețului de la 1 octombrie. 

În aceste condiții, din octombrie, metanul s-a scumpit cu 5 lei, ajungând până la 28 lei/litru.

Vești triste pentru taximetriști: vor plăti mai mult pentru gazul metan 

transautogaz.md

Ultima scumpire operată de Transautogaz a avut loc la începutul lunii septembrie 2022. Până atunci gazul metan era la prețul de 23 de lei.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: