Vezi cum a fost la Gala de Decernare a Mărcilor Recunoscute de public Notorium Trademark Awards 2022
Full Article 4 minutes read

Vezi cum a fost la Gala de Decernare a Mărcilor Recunoscute de public Notorium Trademark Awards 2022

De 7 ani Compania de Proprietate Intelectuală INTELSTART oferă posibilitatea ca mărcile naționale și internaționale, prezente pe piața din Moldova să fie recunoscute de public în baza unui sistem inovativ, unic și transparent de voting.

Cei 50.000 vizitatori unici ai site-ului www.notorium.md au avut posibilitatea de a vota marcile preferate, online cu înregistrare în baza numerelor de telefoane mobile și prin SMS voting. De pe un număr de telefon a fost posibil de votat doar o singură dată brandurile preferate înscrise în Concurs.

Vezi cum a fost la Gala de Decernare a Mărcilor Recunoscute de public Notorium Trademark Awards 2022

Sloganul Concursului a fost: „Fiecare merită să fie recunoscut”.

Câștigătorii Concursului Mărcilor Recunoscute NOTORIUM Trademark Awards 2022 au fost premiați în cadrul Galei de Decernare pe data de 25 noiembrie, la Madison Park.

La Concursul Notorium Trademark Awards 2022 s-au confruntat peste 5000 de mărci comerciale prezente pe piața Republicii Moldova, la 45 de categorii și 170 de subcategorii de produse și servicii. Participanții au luptat pentru Trofeele NOTORIUM și pentru dreptul exclusiv de a utiliza logotipul „VOTAT MARCĂ RECUNOSCUTĂ”, pentru creşterea vînzărilor, încrederii şi loialităţii clienţilor.

În baza studiului realizat de Xplane Market Research Agency se estimează că:

  • 70% din consumatorii moldoveni probabil ar cumpăra  produsul/ serviciul marcat cu logotipul Votat  Marcă Recunoscută, și
  • 59% din consumatori vor avea încredere în aceste produse/ servicii.

Participarea unui număr de peste 850 de nominanți la Gala de Decernare Notorium, pe parcursul celor 7 ani, confirmă ambiția, curajul și perseverența companiilor de a se afirma și de a-și promova mărcile comerciale.

Vezi cum a fost la Gala de Decernare a Mărcilor Recunoscute de public Notorium Trademark Awards 2022

La Gala Premiilor Notorium Trademark Awards 2022 au fost premiate 91 de mărci comerciale. Printre nominanții Galei, se enumeră: Vinăria Ialoveni, Bombonici, Farmacia Familiei, Moldtelecom, La Roche-Posay, Chicco, Stihl, Arax, Icam, Latti, Diplom, Balkan Pharmaceuticals, Dulcinella, Betek, Ukravit, Kindermed, Invitro ş.a.

La Gală au participant nominanți din diferite orașe ale Republicii Moldova: Bălți, Ungheni, Orhei, Ialoveni, Basarabeasca, Criuleni, Cahul și desigur municipiul Chișinău, care reprezintă mărci atît naționale cît și internaționale ce provin din diverse țări așa ca Germania, Italia, Turcia, România, Ucraina.

Gala de Decernare a avut degustație de vinuri de la Radacini, blitzuri, transmisiune live, networking cu antreprenori de top din Moldova, show cu lupte reale a cavalerilor medievali, recital muzical al formației AKORD, prezentare fashion a colecției toamnă/iară 2022-2023 de la Maison Criss, dansuri incendiare de la campionii mondiali Flagrant Dance, recepție VIP cu bucate selecte, cadouri și tombolă cu premii de la parteneri.

Astazi Notorium Trademark Awards este o oportunitate deosebită aît pentru tinerii antreprenorii care doresc să promoveze mărcile noi lansate pe piață cît și pentru companiile medii sau mari, care doresc vizibilitate adițională și mentinerea statutului brandurilor sale.

Vezi cum a fost la Gala de Decernare a Mărcilor Recunoscute de public Notorium Trademark Awards 2022

Prin toate acțiunile sale, organizatorul Concursului Notorium – Compania de Proprietate Intelectuală INTELSTART, depune eforturi mari de a susține agenții economici oferind atît soluții practice de creare, înregistrare și protecție a mărcilor comerciale în Moldova și în străinătate, cît și promovarea acestora prin Concursul și Gala respectivăa, pentru dezvoltarea și valorificarea afacerilor acestora.

Video de la Gală puteți vedea AICI.

Statistica Concursului Mărcilor Recunoscute Notorium Trademark Awards la cele 7 ediții 2016 – 2022:

  • 5 000 de mărci comerciale;
  • 710 000 vizitatori unici ai site-ului www.notorium.md;
  • 370 000 de telespectatori online ai Galei de Premiere Notorium, transmise pe www.privesc.eu;
  • 15 resurse mass media au mediatizat Evenimentele NOTORIUM;
  • Locaţiile Galei de Decernare – Radisson Blu, Casa Sărbătorii, Palatul Grand Elysee, Richland Restaurant, Madison Park;
  • Invitaţi speciali reprezentantul Delegației Uniunii Europene, Directorul General AGEPI, formaţia Brio Sonores, Pasha Parfenii, Vladimir Fotescu & Band, AKORD.

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: