Viceprimarul de Bălți, Nicolai Grigorișin, va candida independent la alegerile locale din noiembrie
Full Article 2 minutes read

Viceprimarul de Bălți, Nicolai Grigorișin, va candida independent la alegerile locale din noiembrie

Viceprimarul orașului Bălți, Nicolai Grigorișin, va participa la alegerile pentru funcția de primar general al municipiului Bălți. În cadrul unei conferințe de presă din 4 octombrie, acesta a anunțat că va candida independent.

„Întotdeauna am spus că eu nu sunt politician, eu sunt gospodar. Dacă bălțenii vor decide la alegeri că eu sunt un primar destoinic, înseamnă că am lucrat bine și voi rezolva în continuare problemele orașului și ale bălțenilor”, a declarat Grigorișin.

Grigorișin a mai spus că urmează colectarea semnături în favoarea sa.

Până în prezent și-au anunțat intenția de a participa la alegerile din Bălți fosta deputată a Platformei DA, Arina Spătari, și deputatul PAS, Boris Marcoci. Iar în ședința din 1 octombrie, Comisia Electorală Centrală a înregistrat și Blocul electoral al Comuniștilor și Socialiștilor pentru participare la alegerile locale noi.

Amintim că, alegerile locale noi se vor desfășura pe 21 decembrie după ce fostul primar, Renato Usatîi și-a anunțat demisia în data de 12 iulie. Pe 2 septembrie, acesta a organizat o întâlnire în fața Primăriei Bălți cu locuitorii municipiului și a precizat că alegerile noului edil se vor desfășura pe 21 noiembrie.

Politicianul s-a declarat dezamăgit de faptul că locuitorii municipiului Bălți au preferat Blocul electoral al Comuniștilor și Socialiștilor în locul blocului său în cadrul alegerilor parlamentare. La fel, Usatîi a demisionat din funcția de președinte al formațiunii „Partidul Nostru”.

 

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: