(VIDEO) Cel mai ghinionist hoț din Bălți. A furat un cântar electronic în locul aparatului de casă și a fost și prins de poliție
Full Article 2 minutes read

(VIDEO) Cel mai ghinionist hoț din Bălți. A furat un cântar electronic în locul aparatului de casă și a fost și prins de poliție

Un bărbat, în vârstă de 43 de ani, a amenințat cu un pistol vânzătoarea unui magazin din Bălți și a sustras un cântar electronic. Ulterior, oamenii legii au identificat făptașul. Acesta a declarat că voia să sustragă aparatul de casă, însă l-a confundat cu cântarul electronic.

Cazul a avut loc pe 18 martie, în jurul orei 15:50.

O femeie de 44 de ani a alertat Poliția din Bălți, comunicând că în magazinul unde activează a intrat un bărbat îmbrăcat în haine negre și cu mască medicinală pe față, a amenințat-o cu un pistol. Individul a sustras un cântar electronic estimat la prețul de 2500 de lei.

La scurt timp, suspectul a fost identificat și reținut pentru 72 de ore.

Acesta a declarat oamenilor legii că intenționa să sustragă aparatul de casă, dar l-a confundat cu cântarul electronic.

Potrivit poliției, bărbatul este locuitor al municipiului Bălți și nu este la prima abatere de la lege. Anterior el a fost judecat și și-a ispășit pedeapsa pentru infracțiuni similare.

Pe caz a fost inițiată o cauză penală pentru tâlhărie, iar bărbatul riscă detenție pe un termen de până la 10 ani.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: