(VIDEO) Dezgolit frumos de Bobotează. Ex-deputatul Constantin Țuțu s-a cufundat în mare și… a publicat imaginile
Full Article 2 minutes read

(VIDEO) Dezgolit frumos de Bobotează. Ex-deputatul Constantin Țuțu s-a cufundat în mare și… a publicat imaginile

Sportivul Constantin Țuțu, ex-deputat în Parlament din partea Partidului Democrat din Moldova (PDM), a postat pe rețelele de socializare un filmuleț video în care apare, doar în șorți, cel mai probabil pe plaja unei mări. Momentul a fost filmat de o domnișoară, care arată că totul s-a întâmplat pe 19 ianuarie, în jurul orei 07:45.

Constantin Țuțu a scris pe rețelele de socializare că filmulețul este pentru toți prietenii săi.

„Boboteaza este o tradiție și o sărbătoare frumoasă. În cale să vă spele ce este rău și să rămână numai binele!”, a adăugat el.

Corpul bine sculptat al ex-deputatului democrat a adunat peste 120 de aprecieri pe rețelele de socializare.

***

Constantin Țuțu a fost anunțat în căutare internațională prin Interpol la data de 9 decembrie 2019, la solicitarea Procuraturii Anticorupție, după ce pe numele lui a fost pornită o cauză penală pe faptul îmbogățirii ilicite în perioada anilor 2014-2018.

Pe 11 mai 2020, Procuratura Anticorupție a expediat în judecată cauza penală de învinuire a fostului deputat democrat Constantin Țuțu pe două capete de acuzare: ,,trafic de influență” și ,,escrocherie în proporții deosebit de mari”.

Pe 27  martie 2020, fostul deputat s-a predat benevol organelor de drept din Republica Moldova, la punctul de trecere a frontierei Leușeni-Albița după ce fusese anterior arestat în contumacie. În prezent, acesta este cercetat în libertate.

Într-o postare publicată în mai 2020, pe pagina sa de Facebook, Contantin Țuțu a calificat acuzațiile care i se aduc de către procurori drept „nefondate și abuzive” și a acuzat că „anumiți politicieni s-ar amesteca în actul justiției”.

Procuratura Anticorupție a anunțat pe 2 noiembrie 2021 că trimite în instanța de judecată cauza penală de învinuire a fostului deputat în Parlamentul Republicii Moldova, Constantin Țuțu.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la existența jurnalismului de calitate susținându-ne pe Patreon! În acest fel, puteți fi parte a schimbării în bine a Moldovei. Datorită sprijinului vostru, vom putea implementa și mai multe proiecte noi și importante. Vă punem la dispoziție 6 modalități de a ne sprijini. În schimb, vă oferim content exclusiv și cadouri plăcute. Accesați linkul pentru a deveni patronul nostru. Nu este deloc greu, în schimb este atât de plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: