VIDEO Doi deținuți „vindeau” lemne de foc din închisoare. Prejudiciul părților vătămate – peste 300 000 lei
Full Article 1 minutes read

VIDEO Doi deținuți „vindeau” lemne de foc din închisoare. Prejudiciul părților vătămate – peste 300 000 lei

Un grup infracțional condus de doi deținuți din cadrul Penitenciarului nr. 3 Leova ar fi comis peste 20 de cazuri de escrocherii pe întreg teritoriul țării. Prejudiciul părților vătămate se ridică la peste 300 000 de lei. Aceștia plasau anunțuri de vânzare a lemnelor de foc, după care solicitau cumpărătorilor să le transfere banii pe cont.

În urma acţiunilor de urmărire penală, oamenii legii au efectuat percheziții la locurile de trai ale deținuților, precum și la domiciliile complicilor aflați la libertate.

Ca rezultat, în celulele deținuților, care își ispășesc pedeapsa pentru omor, jaf și furt, au fost depistate mai multe obiecte interzise: dispozitive de stocare a informației, telefoane mobile, cartele SIM și alte obiecte care erau folosite la comiterea infracțiunii.

Precizăm faptul că deținuții aveau și doi complici la libertate, două femei, care gestionau mijloacele bănești.

În continuare se desfășoară acțiuni de urmărire penală și măsuri speciale de investigații pentru stabilirea tuturor persoanelor implicate în activitatea infracțională și identificarea victimelor care au avut de suferit în urma acțiunilor ilegale.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: