(VIDEO) „Mă cheamă Tolea și sunt contrabandist”. Poliția de Frontieră și Serviciul Vamal au lansat o campanie anti-contrabandă
Full Article 1 minutes read

(VIDEO) „Mă cheamă Tolea și sunt contrabandist”. Poliția de Frontieră și Serviciul Vamal au lansat o campanie anti-contrabandă

Poliția de Frontieră și Serviciul Vamal au lansat pe 19 noiembrie, Campania „Contrabanda e boală grea!”, care inițial fusese  lansată inițial în România. Acțiunea va fi susținută prin afișaje stradale în apropierea mai multor puncte de trecere a frontierei, spoturi de sensibilizare și roll-up-uri în diferite locuri publice din localitățile de frontieră.

„Prevenirea și combaterea contrabandei reprezintă una din prioritățile ambelor autorități cu competențe la frontieră. Astfel, în vederea securizării frontierelor, asigurării securității economice și îmbunătățirii climatului de legalitate a mediului de afaceri, Poliția de Frontieră și Serviciul Vamal derulează continuu măsuri de prevenție și contracarare a fenomenului la nivel național și regional, în colaborare cu alte autorități de aplicare a legii, agenții internaționale, reprezentanți ai mediului privat etc.”, se arată într-un comunicat de presă.

Poliția de frontieră precizează că produsele de contrabandă care sunt introduse în țară fără plata vreunei taxe înseamnă mai puțini bani la bugetul de stat.

„Mai mult, proveniența produselor de contrabandă este întotdeauna îndoielnică, întrucât acestea nu sunt supuse vreunei verificări în vederea asigurării respectării normelor de igienă sau de calitate”, accentuează Poliția de frontieră.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: