VIDEO Rusia: Un tren care transporta combustibil a deraiat în apropiere cu Ucraina, iar o linie electrică a fost aruncată în aer 
Full Article 2 minutes read

VIDEO Rusia: Un tren care transporta combustibil a deraiat în apropiere cu Ucraina, iar o linie electrică a fost aruncată în aer 

Un tren cu produse petroliere a deraiat de pe traseu în Rusia, aproximativ la 70 km de granița cu Ucraina. Accidentul a avut loc pe 1 mai. Tot astăzi, autoritățile ruse au deschis un dosar penal după ce au depistat un explozibil în apropiere de Sankt Petersburg, scrie Agenstvo

Pe 1 mai, un tren cu produse petroliere și materiale de construcție a deraiat în regiunea Breansk, partea de vest a Federației Ruse.

Guvernatorul regiunii Alexandr Bogomazov a spus că trenul a deraiat pe tronsonul Brensk-Unecea, aproximativ la 70 km de granița cu Ucraina, în urma unei explozii pe șinele de la calea ferată.

Urmare a accidentului a izbucnit un incendiu. Căile Ferate Ruse au menționat că a deraiat o locomotivă și 7 vagoane din cele 60.

Mash a scris că în sud-vestul regiunii Breansk, forțele de securitate caută doi bărbați care ar putea fi implicați în producerea accidentului. Aceștia ar fi fost surprinși de camerele de supraveghere din apropiere.

Tot pe 1 mai a avut loc o explozie a liniilor electrice din regiunea Leningrad. Guvernatorul regiunii Alexandr Drozdenko a spus că la una dintre liniile electrice din satul Susanino a fost rupt un suport, iar la alta a fost găsit un explozibil. Ulterior, linia electrică a fost aruncată în aer.

Pe acest caz, autoritățile rusești au deschis un dosar penal.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: