Vreme instabilă și ninsori. Cu cât coboară mercurul din termometre în următoarele ore
Full Article 50 second read

Vreme instabilă și ninsori. Cu cât coboară mercurul din termometre în următoarele ore

În următoarele 24 de ore, în centrul și sudul Republicii Moldova se prevăd ninsori. Noaptea, temperaturile minime vor scădea oscilând între 0…-5°C. Ziua maximele se vor situa în jur de 0°C.

Serviciul Hidrometeorologic de Stat din Republica Moldova a anunțat că începând cu ora 20:00, 6 decembrie, și până pe 7 decembrie, ora 20:00, se prevăd ninsori în centrul și sudul țării.

Potrivit Serviciului, pe 7 decembrie, se prevede vreme instabilă din cauza unui front atmosferic ce va traversa teritoriul țării.

Respectiv, izolat în centru și sud vor cădea precipitații, predominant sub formă de ninsoare. Noaptea și dimineața pe alocuri se va forma ghețuș. Vântul va sufla din nord-est slab la moderat”, au comunicat reprezentanții Serviciului.

Instituția a mai spus că, în noaptea ce urmează, temperaturile minime ușor vor scădea oscilând între 0…-5°C. Ziua maximele se vor situa în jur de 0°C.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: