STAR Card – cardul tău de cumpărături de la Victoriabank
2 мин.

STAR Card – cardul tău de cumpărături de la Victoriabank

Victoriabank lansează încă o premieră pe piața bancară din Republica Moldova – STAR Card, produs ce încorporează trei carduri:

  • cardul de credit
  • cardul pentru achitarea produselor în rate (în rețeaua de magazine partenere)
  • cardul de acumulare a punctelor de loialitate (ce pot fi utilizate în rețeaua de magazine partenere)

Care sunt beneficiile cardului? Cu STAR Card beneficiezi de sume de până la 150 000 de lei pe un termen de până la 5 ani și cu o perioadă de grație de 56 de zile, timp în care profiți de o dobândă de 0% la toate tranzacțiile efectuate.

Cum achiți? Poți achita fără dobândă în maxim 12 rate (conform termenilor stabiliți de magazinele partenere). Achitările cu cardul STAR pot fi realizate oriunde în lume, iar la fiecare cumpărătură acumulezi puncte STAR:

  • Până la 15% din valoarea cumpărăturilor efectuate la comercianții parteneri
  • 0,25% din valoarea cumpărăturilor efectuate pe teritoriul Republicii Moldova
  • 0,1% din valoarea cumpărăturilor efectuate la comercianții din străinătate.

Rețeaua de magazine partenere este în continuă creștere și include la moment: magazine de haine, de echipament sportiv, de cosmetică, magazine de electronice și electrocasnice, agenții de turism și multe altele.

Poți solicita un STAR Card în orice unitate Victoriabank, doar cu buletinul de identitate. Grăbește-te, doar în perioada 2.12.2019 – 31.01.2020, la deschiderea STAR Card primești garantat 300 de puncte de loialitate (1 punct = 1 leu) pe care, mai apoi, le poți utiliza în rețeaua de magazine partenere.

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: