„A mai rămas un loc pe Pământ, unde poți fi tu însuți”. Russkii Dom promovează o parodie despre minoritățile sexuale din Occident
Full Article 2 minutes read

„A mai rămas un loc pe Pământ, unde poți fi tu însuți”. Russkii Dom promovează o parodie despre minoritățile sexuale din Occident

Pe rețelele de socializare a început să fie distribuit un nou clip în care este parodiată viața din Occident, în contrast cu cea din Rusia. Video-ul a fost distribui inclusiv pe pagina de Facebook a Russkii Dom Tel Aviv. 

În imagini apare un bărbat vorbitor de engleză, singur de Crăciun și Revelion și care își caută o parteneră de viață. Acesta apelează la o aplicație de dating, însă realizează că femeile pe care le vede acolo sau nu îi sunt pe plac, sau este acuzat de discriminare.

Apoi, acesta merge într-un club de dating, unde la fel, nu este înțeles, iar administratoarea îi arată o listă lungă cu orientări sexuale.

Nu mă înțelegeți, vreau doar să fac cunoștință cu o domnișoară ordinară, atât”, spune acesta și începe să fie îmbrâncit de o mulțime de femei indignate.

Ulterior, acesta se pomenește într-un avion și ajunge la Moscova, unde este înconjurat de tinere. La final, el pleacă împreună cu una dintre ele, iar pe ecran apare mesajul: „Pe Pământ au mai rămas un loc în care poți fi tu însuți”, iar pe fundal se aude o melodie rusească.

Clipul a fost distribuit inclusiv pe pagina de Facebook a Russkii Dom Tel Aviv.


Disclaimer! Redacția NM condamnă orice formă de discriminare, revanșism, xenofobie, limbaj al urii și exploatare a fobiilor și stereotipurilor în scopuri politice. Nu tolerăm manipulările îndreptate către divizarea oamenilor în „ai noștri” și „străini” în funcție de naționalitate, proveniență etnică, limbă, religie sau convingeri, sex, vârstă, posibilități limitate, viziuni, loc de trai, apartenență, orientare sexuală, etc. Misiunea noastră este informarea corectă a cititorilor despre ceea ce se întâmplă și susținerea principiilor drepturilor omului, toleranței, libertății de exprimare și gândire, diversitate, precum și respectarea drepturilor minorităților.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la existența jurnalismului de calitate susținându-ne pe Patreon! În acest fel, puteți fi parte a schimbării în bine a Moldovei. Datorită sprijinului vostru, vom putea implementa și mai multe proiecte noi și importante. Vă punem la dispoziție 6 modalități de a ne sprijini. În schimb, vă oferim content exclusiv și cadouri plăcute. Accesați linkul pentru a deveni patronul nostru. Nu este deloc greu, în schimb este atât de plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: