Află acum limita de credit prestabilită pentru afacerea ta

Orice afacere se bazează pe resursele ei. Când resursele sunt disponibile «aici și acum», afacerea prosperă. La maib, vrem să fim «aici și acum» pentru tine și afacerea ta.

Îți prezentăm limita de credit calculată instantaneu — o opțiune de creditare prestabilită. E vorba despre o anumită sumă de bani, până la 2 mil. lei, pe care o poți primi pentru realizarea planurilor tale de astăzi. Fără gaj, fără acte suplimentare și-n cel mai scurt termen posibil. Pentru aceasta e suficient să ai o afacere de cel puțin 1 an și o istorie de credit pozitivă.

Limita de credit prestabilită este un drept și nu o obligație.

Oferă afacerii tale următoarele avantaje:

• Valoarea limitei prestabilite fără gaj poate ajunge până la 2 mil. lei. Îți transferăm banii pe cont rapid, însă tu decizi când ți-e comod să utilizezi creditul prestabilit
• Creditul se oferă pe un termen de până la 3 ani pentru circulante și până la 5 ani pentru investiții
• Limita de credit este aprobată în baza informației oficiale declarate, fără examinarea dosarului și colectarea actelor
• Dacă suma de care ai nevoie o va depăși pe cea calculată, împreună vom selecta un produs avantajos pentru scopurile afacerii tale.

Urmează pașii de mai jos ca să verifici online limita de credit:

1. Introdu IDNO-ul companiei și numărul de telefon aici
2. Confirmă solicitarea prin codul OTP recepționat printr-un SMS
3. Află instant limita calculată și deja poți solicita creditul online

Ai nevoie de mai mulți bani?

Dacă necesitățile financiare ale afacerii tale depășesc limita de credit calculată, contactează-ne la 022 022 428 sau te așteptăm la maib și împreună vom găsi cea mai bună soluție.

Maib — simplu și ușor!

Știri similare

0
Sondaj standard

Ți-a plăcut pluginul nostru?

screenshot

„Democrația Acasă” riscă să nu participe la scrutinul parlamentar? Costiuc acuză piedici în cursa electorală VIDEO

Președintele Partidului Politic „Democrația Acasă” (PPDA) Vasile Costiuc consideră că s-ar întreprinde acțiuni pentru neadmiterea formațiunii sale la alegerile parlamentare din toamna anului 2025. Declarația a fost făcută, pe 21 iulie, după ce Comisia Electorală Centrală a refuzat să permită unor candidați ai PPDA să semneze personal pentru depunerea documentelor – procedură obligatorie prin care se confirmă intenția de a concura la scrutin. CEC argumentează că formațiunea a depus pe 21 iulie setul de documente pentru înregistrarea în cursa electorală, iar procedura în cauză a fost valabilă doar pe parcursul acelei zile.

Partidul „Democrația Acasă” au depus la Comisia Electorală Centrală documentele pentru înregistrarea la alegerile parlamentare pe 20 iulie. Însă, din cei 52 de candidați de pe lista PPDA, doar 14 au fost prezenți la CEC. Astfel, nu toți au semnat personal pentru depunerea documentelor.

A doua zi, președintele PPDA, Vasile Costiuc, alături de alți candidați de pe lista partidului, a venit la CEC pentru semnarea documentelor respective. Scena a fost filmată de liderul formațiunii.

Membra CEC Dana Munteanu, responsabilă de examinarea setului de documente depus de PPDA, nu a permis însă semnarea actelor, menționând că procedura a fost valabilă doar pe parcursul zile depunerii setului de documente pentru înregistrare. Aceasta a spus că a închis atunci procesul verbal de predare-primire a setului de acte.

Ieri am primit 14 persoane, documentele sunt date în lucru. Ieri a fost ziua de depunere a documentelor. Respectiv, cum le-am comunicat colegilor dvs, eu sunt la etapa de examinare a documentelor. Urmare a acestei examinări, o să vă transmit care sunt cele constatate – mai întâi dvs, în calitate de președinte de partid. Și ulterior o să ieșim în examinare în ședința Comisiei”, i-a spus Munteanu lui Costiuc.

În replică, liderul PPDA a insistat că legislația electorală ar oferi 7 zile pentru „înlăturarea carențelor” cu privire la setul de documente pentru înregistrarea în alegeri. Pe de altă parte, Munteanu a declarat că termenul de 7 zile este oferit CEC-ului pentru examinarea documentelor.

Dana Munteanu a mai spus că membrii CEC vor examina setul de documente și în ședință publică, la care vor fi invitați reprezentanții partidului, iar în cazul constatării vreunor neconformități, se va decide cum se va acționa în continuare.

În acest context, Vasile Costiuc a declarat că nesemnarea declarațiilor respective de către toți candidații înaintați de formațiunea sa politică ar urma să fie folosit drept pretext pentru „a scoate” PPDA din cursa electorală.

Între timp, Comisia Electorală Centrală a anunțat că se va întruni în ședință pe 22 iulie. Pe ordinea de zi se regăsesc trei proiecte, inclusiv cel cu privire la înregistrarea PDA la alegerile parlamentare.

Amintim că, pe 20 iulie, Comisia Electorală Centrală a transmis, într-un comunicat, că PPDA a depus documentele pentru înregistrarea listei de 52 de candidați pentru alegerile parlamentare. „Etapa de confirmare în fața grupului de recepționare, contra semnătură a faptului depunerii documentelor în persoană a candidaților de pe listă, a avut loc în intervalul de timp 16:35-18:35, extinsă în afara programului de activitate, fiind recepționate semnături din partea a 14 persoane”, a menționat CEC.

***

Alegerile parlamentare vor fi organizate în data de 28 septembrie.

Ministra de Externe a României, pe care Ion Ceban a amenințat-o cu judecata, așteptată la Chișinău. Cu cine se va întâlni

Ministra Afacerilor Externe a României, Oana-Silvia Țoiu, va efectua marți, 22 iulie, o vizită de lucru în Republica Moldova, la invitația omologului său de la Chișinău, Mihai Popșoi.

În cadrul vizitei, oficiala română urmează să aibă întrevederi cu președinta Maia Sandu, președintele Parlamentului Igor Grosu, prim-ministrul Dorin Recean, precum și cu ministrul de Externe Mihai Popșoi.

Potrivit MAE, după discuțiile oficiale, cei doi miniștri vor susține o conferință de presă comună, începând cu ora 09:10.

Aceasta este prima vizită oficială la Chișinău a noii ministre de Externe a României, Oana Țoiu. Vizita are loc la scurt timp după ce, recent, primarul capitalei și liderul MAN, Ion Ceban, a primit interdicție de intrare în România și în spațiul Schengen pentru o perioadă de cinci ani. Totodată, vizita oficialei române la Chișinău survine la doar o zi după ce Ion Ceban a anunțat că intenționează să o acționeze în judecată, în urma declarațiilor acesteia legate de decizia de a restricționa accesul său în România.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

(VIDEO) Lei de mare și foci în Moldova. Cum au supraviețuit atacurilor asupra Odesei și cine i-a adăpostit aici?

Ei știu să prindă cercuri, să danseze ca Michael Jackson, să dea săruturi și adoră peștele. Doi lei de mare și două foci trăiesc deja de o lună la o bază de odihnă de lângă Chișinău. Ei au fost evacuați din delfinariul din Odesa, care a fost lovit de bombardamente. În Moldova, pentru ei au fost amenajate bazine, a fost stabilit un regim alimentar special — câte 30 de kilograme de pește pe zi — și a fost invitat un antrenor. Îngrijirea lor este un lux costisitor, dar administrația promite să aibă grijă de animale până în toamnă. Între timp, „artiștii” marini susțin spectacole pentru public și rămân sub supravegherea atentă a celor care le-au salvat viața.

m


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

Imagine simbol

Moldoveancă decedată în România: a căzut de la geamul spitalului în care era internată cu copilul de 2 luni. Precizările MAE

O femeie originară din Republica Moldova, internată împreună cu bebelușul său de doar două luni la Spitalul Clinic de Copii din Cluj-Napoca, a murit duminică dimineață după ce a căzut de la etajul doi al clădirii. Cazul a fost confirmat pe 21 iulie de Ministerul Afacerilor Externe de la Chișinău, care a anunțat că Ambasada Republicii Moldova în România colaborează cu autoritățile române pentru clarificarea circumstanțelor tragediei și oferă sprijin consular familiei îndoliate.

Potrivit scrie cluj24.ro, tragedia s-a produs la Clinica de Pediatrie II. Echipajul medical sosit de urgență la fața locului a încercat să resusciteze victima, însă fără succes. Moldoveanca, în vârstă de 39 de ani, a fost declarată decedată la scurt timp după incident.

Copilul femeii a rămas internat în unitatea medicală, sub supravegherea personalului. Acesta este tratat pentru afecțiunea pentru care fusese adus inițial.

Poliția din Cluj-Napoca a deschis o anchetă pentru a stabili circumstanțele exacte ale cazului.

Ministerul Afacerilor Externe al Republicii Moldova a confirmat decesul și a transmis, prin intermediul Ambasadei Moldovei la București, că este în contact cu autoritățile române și că oferă sprijin consular familiei îndoliate. Reprezentanții misiunii diplomatice urmăresc îndeaproape evoluția anchetei.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

Moldovenii care lucrează în Slovacia vor putea beneficia de pensii: ce condiții trebuie să întrunească

Cetățenii Republicii Moldova care au lucrat legal în Slovacia vor putea beneficia de pensii și alte prestații sociale din partea acestui stat.

Cabinetul de miniștri a aprobat inițierea negocierilor asupra proiectului Aranjamentului administrativ pentru aplicarea Acordului dintre Republica Moldova și Republica Slovacă în domeniul securității sociale. 

Documentul reglementează colaborarea dintre cele două țări în domeniul securității sociale și permite cumularea stagiilor de cotizare.

Astfel, persoanele care au achitat contribuții sociale, dar nu au muncit cel puțin 15 ani în Republica Moldova, vor putea totuși beneficia de pensie, dacă prin cumularea perioadelor lucrate în Moldova și Slovacia îndeplinesc condiția minimă de stagiu.

Republica Moldova și Slovacia vor calcula și vor achita pensia doar pentru perioadele de asigurare realizate pe teritoriul propriu, prin aplicarea principiului proporționalității. 

Больше нет статей для показа
0
Sondaj standard

Ți-a plăcut pluginul nostru?

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: