ASP a pus „pe pauză” perfectarea actelor într-o zi. Perioada vizată
Full Article 1 minutes read

ASP a pus „pe pauză” perfectarea actelor într-o zi. Perioada vizată

Agenția Servicii Publice (ASP) anunță că în zilele de 11 și 12 iulie nu se vor recepționa cererile pentru eliberarea buletinului de identitate, a permisului de conducere și a certificatului de înmatriculare în termene restrânse. Se întâmplă din cauza trecerii la noul sistem de personalizare a documentelor de tip cartele.

Astfel, nu se vor recepționa cererile pentru eliberarea actelor în ziua adresării și la o zi lucrătoare.

În această perioadă, cetățenii pot depune cererile pentru eliberarea buletinului de identitate, a permisului de conducere şi a certificatului de înmatriculare în orice alt termen (5,10 sau 20 de zile lucrătoare). În caz de necesitate, beneficiarii de servicii pot solicita concomitent eliberarea buletinului de identitate provizoriu pe perioada confecționării buletinului de identitate.

Totodată, ASP informează că din același motiv, în perioada de 11-14 iulie, va fi sistat procesul de recepționare a cererilor pentru modificarea termenului comenzii în cazul persoanelor care au solicitat anterior eliberarea buletinului de identitate, permisului de conducere şi certificatului de înmatriculare în termene mai extinse (3, 5,10 sau 20 de zile lucrătoare).


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: