Asta-i muzica primăverii! Beneficiază de un cadou garantat în urma achitării cu cardurile GAMA de la Moldova Agroindbank
Full Article 3 minutes read

Asta-i muzica primăverii! Beneficiază de un cadou garantat în urma achitării cu cardurile GAMA de la Moldova Agroindbank

Înseninează ziua persoanei dragi cu un cadou deosebit şi achită-l cu cardul din colecţia GAMA de la Moldova Agroindbank. 

Începând de azi şi toată primăvara, până la 31 mai inclusiv, cumpărăturile cu cardurile din colecţia GAMA te înscriu în promoţia „Asta-i muzica primăverii”.

Descoperă toate beneficiile cardurilor GAMA şi foloseşte-le la maxim pentru a câştiga premii frumoase din partea Moldova Agroindbank la tombola lunară, iar dacă vei cumpăra la magazinele partenere, vei primi şi cadouri garantate.

Achită cumpărăturile cu cardurile GAMA de minim 500 lei şi poţi fi chiar tu unul dintre câştigătorii sesiunii foto profesioniste, care te va ajuta să creezi emoţii şi amintiri frumoase împreună cu cei dragi, portmoneului pentru cardul tău preferat sau certificatului, în valoare de 1000 lei, pentru viitoarea escapadă la shopping.

Tombola va avea loc în 3 etape, în joc fiind puse 60 de portmonee, 30 de certificate, în valoare de 1000 lei şi 3 sesiuni foto.

Cu cât faci mai multe cumpărături, cu atât creşte şansa de câştig.

Surprizele promoţiei „Asta-i muzica primăverii” nu se termină aici! Pe lângă cashback, în mărime de până la 15%, mai obţii premii garantate din partea partenerilor noştri la achitarea cumpărăturilor cu cardurile GAMA.

Îţi prezentăm primii parteneri care oferă cadouri garantate pentru achitările cu cardurile GAMA:

  • TIME SPA propune relaxare şi restabilirea forţelor tale la maxim. La fiecare achitare a serviciilor cu un card GAMA, în sumă mai mare de 2000 lei, primeşti un voucher de 300 lei.
  • Decorează-ţi atmosfera sufletului cu bijuteriile SWAROVSKI, iar la fiecare plată cu cardul GAMA, în valoare mai mare de 2500 lei, vei primi un cadou-surpriză de la partenerul nostru elegant.
  • Pro Optic oferă o gamă largă de ochelari, iar la fiecare cumpărătură de peste 3000 lei vei beneficia de un certificat cadou, în valoare de 300 lei.

Lista partenerilor darnici creşte în continuu. Fii cu ochii pe pagina web www.gama.maib.md şi pe pagina de Facebook, află primul despre partenerii care se vor alătura campaniei şi obţine în această primăvară un beneficiu triplu:

  1. cashback de până la 15% de la partenerii GAMA sau 0,5% din partea băncii;
  2. cadou garantat de la partenerii campaniei de primăvară (Time Spa, Swarovski, Pro Optic şi lista va fi încă completată);
  3. posibilitatea de a câştiga premii la tombola organizată de MAIB.

Nu ai încă un card GAMA? Îl poţi obţine gratuit prin una dintre următoarele modalităţi:

  1. depune o cerere pe www.gama.maib.md şi noi te vom contacta;
  2. în cazul în care eşti deja utilizator al aplicaţiei mobile MAIBank, îţi recomandăm să deschizi un card GAMA direct prin aplicaţie şi să soliciţi livrarea lui la domiciliu. Dacă deschizi un card GAMA până la 31 martie, livrarea se va face gratuit;
  3. vino la MAIB şi noi te vom ajuta să deschizi cardul.

Regulamentul promoţiei şi condiţiile de participare pot fi consultate aici.

Pentru informaţii suplimentare, apelează Contact Center la numărul 1313 sau accesează www.gama.maib.md

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: