Avantajele participării în Concursul Mărcilor Recunoscute Notorium Trademark Awards 2021
Full Article 3 minutes read

Avantajele participării în Concursul Mărcilor Recunoscute Notorium Trademark Awards 2021

Mărcile comerciale prezente pe piaţa din Moldova pot participa la Concursul Mărcilor Recunoscute NOTORIUM 2021, care se  desfășoara în perioada 01.09 – 30.09.2021 la 45 de categorii de produse și servicii şi peste 160 de subcategorii, cu participarea a peste 5000 de mărci comerciale.

Cele mai puternice mărci naționale și internaționale, prezente pe piața din Moldova, vor fi recunoscute de publicul din Moldova, prin vot on-line de pe profilurile active ale utilizatorilor Facebook, pe pagina oficială www.notorium.md.

Notorium  este o platformă ce ofera posibilitatea pentru mărcile noi să se afirme iar pentru branduri oferă posibilitatea de a-și menține imaginea și statutul pe piață.

Pentru a adăuga marca comercială în Concurs completaţi formularul pe https://notorium.md/send.

BENEFICIILE PARTICIPANŢILOR LA CONCURSUL MĂRCILOR RECUNOSCUTE NOTORIUM 2021

  1. Înregistrarea gratuită și participarea la Concurs;
  2. Posibilitatea de a concura pentru premiile Concursului – Trofeele NOTORIUM și pentru dreptul de folosire a logo-ului Votat Marcă Recunoscută ®, la fiecare subcategorie de produse sau servicii şi utilizarea exclusivă a imaginilor distincţiei pentru promovarea produselor și serviciilor mărcilor învingătoare;
  3. Transparenţa concursului şi a votingului în regim real, datorită votului securizat.
  4. Prezența alături de peste 5000 de mărci comerciale larg cunoscute din Moldova și din străinătate;
  5. Ridicarea nivelului vinzărilor, încrederii și a imaginii mărcii comerciale participante la concurs;
  6. Beneficii de promovare – aproximativ 100.000 de vizitatori unici vor accesa site-ul NOTORIUM.MD, majoritatea din ei, conform statisticilor de anii trecuți, vor accesa zilnic site-ul, votînd şi urmărind evoluţia voting-ului;
  7. Transmisiunea live a Galei de Decernare a Premiilor cu o audienţă de minim 50.000 de telespectatori.
  8. Posibilitatea ca învingătorii să ţină un discurs de pe scenă, în momentul primirii distincţiei, cu referire la marca sa.
  9. Beneficii de promovare – aproximativ 5.000.000 de vizualizări pe toată perioada de desfășurare a ediției;
  10. Prezența gratuită pe site-ul NOTORIUM pentru mărcile comerciale participante la Gală pentru 1 an.
  11. Realizarea unui spot video pentru învingători ce va conţine imaginea trofeului şi a logotipului companiei Dvs.
  12. Realizarea unei fotografii pentru învingători ce va conţine imaginea trofeului, medaliile NOTORIUM şi logotipului companiei Dvs.
  13. Distribuirea unei oferte promoţionale a învingătorilor pe pagina de facebook a evenimentului facebook.com/Notorium.md/.
  14. Distribuirea postărilor învingătorilor pe pagina de facebook a evenimentului facebook.com/Notorium.md/.
  15. Promovarea evenimentului în cele mai importante resurse media şi la cele mai importante evenimente destinate business-ului din Moldova;
  16. Promovarea evenimentului și a rezultatelor Concursului NOTORIUM, targetat, prin newslettere, către minim 50.000 de agenţi economici din Moldova;
  17. Prezența şi promovarea în Catalogul Celor mai recunoscute mărci comerciale din Moldova NOTORIUM 2021;
  18. Beneficierea de ofertă promoţională de înregistrare a mărcii comerciale din partea companiei INTELSTART SRL – intelstart.md, www.facebook.com/Intelstart/
  19. Beneficierea de ofertă promoţională de promovare a mărcii comerciale din partea partenerilor NOTORIUM.
  20. Posibilitatea de a deveni parteneri ai Concursului şi Galei de Decernare a Premiilor NOTORIUM şi de a beneficia de avantajele acestuia, oferta de parteneriat o puteţi solicita la [email protected].

Pentru detalii accesați www.notorium.md, solicitați informații la: [email protected], de asemena la organizatorii evenimentului: +373.61.01.55.99, +373.60.00.70.50.

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: