Bătaie fatală la Dumbrava. Un bărbat de 32 de ani din Rezina a murit în urma loviturilor amicului cu care locuia (VIDEO)
Full Article 2 minutes read

Bătaie fatală la Dumbrava. Un bărbat de 32 de ani din Rezina a murit în urma loviturilor amicului cu care locuia (VIDEO)

Un locuitor al raionului Telenești este suspectat de cauzarea leziunilor grave amicului său. În urma traumatismelor, bărbatul de 32 de ani a murit. Poliția a fost alertată de către o femeie originară din satul Dumbrava, unde locuiau victima și agresorul. Pe 25 mai, poliția capitalei a publicat imagini din timpul conflictului cu impact fatal.

Cazul a avut la 22 mai, iar polițiștii au fost sesizați de o locuitoare a satului Dumbrava. Aceasta le-a spus oamenilor legii că între cei doi bărbați s-a iscat un conflict, care a generat în bătaie.

Reprezentanții Inspectoratului de Poliție Buiucani și un echipaj medical s-au deplasat la fața locului. Din păcate, medicii nu au putut decât să constate decesul bărbatului, care s-a dovedit un locuitor al r. Rezina, în vârstă de 32 de ani.

Suspectul a fost escortat la IP Buiucani, unde a fost audiat. Acesta și-a recunoscut vina, declarând că locuia împreună cu victima într-o casă pe care o închiriau în satul Dumbrava. În seara de 22 mai, aceștia au consumat băuturi alcoolice, iar ulterior s-au luat la bătaie. În timpul conflictului, suspectul a îmbrâncit victima, iar aceasta a căzut, lovindu-se cu capul de un scaun. Impactul a fost atât de puternic, încât acesta a murit.

Polițiștii au stabilit că agresorul nu este la prima abatere de la lege. Anterior, acesta a fost judecat și era anunțat în urmărire penală de IP Telenești. Bărbatul a fost plasat în arest pentru 30 de zile și este cercetat penal pentru vătămarea intenţionată gravă a integrităţii corporale sau a sănătăţii și riscă închisoare de la 12 la 15 ani.

 

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: