UPDATE Copil de 10 ani, căutat cu disperare de părinți și poliție. Unde a fost găsit, după șase zile
Full Article 2 minutes read

UPDATE Copil de 10 ani, căutat cu disperare de părinți și poliție. Unde a fost găsit, după șase zile

Un copil în vârstă de zece ani din Chișinău este căutat cu disperare de rude și poliție, după ce nu s-a mai întors acasă de la școală. Oamenii legii au fost alertați de părinții minorului pe 5 decembrie. Poliția face apel la persoanele care l-au văzut sau au informații despre locul aflării băiatului să anunță imediat oamenii legii sau să sune la 112.   

„După mai multe zile de căutări cu implicarea tuturor forțelor, Poliția solicită suportul  cetățenilor în vederea depistării unui minor care a plecat de la o instituție de învățământ din capitală într-o direcție necunoscută și până la moment nu se cunoaște locul aflării sale”, scrie IGP.

Oamenii legii anunță că au fost sesizați despre dispariția băiatului de 10 ani pe 5 decembrie. IGP a inițiat localizarea copilului cu ajutorul rețelei de socializare Facebook, în baza parteneriatului pe care l-a încheiat cu compania Meta, prin intermediul sistemului de alertă „Amber”.

În ziua dispariției, copilul era îmbrăcat în geacă neagră, trening gri cu roșu, încălțat în ghete negre. Avea la el și un rucsac roșu.

Semnalmente:  înălțimea 1.32 m, ochi căprui și păr șaten.

Cine l-a văzut sau are informații despre locul aflării băiatului, este rugat să sune la numerele de telefon: 068 466021; 062 102755 sau 112.

UPDATE 19:48: Oamenii legii anunță că băiatul a fost găsit în afara oricărui pericol, în capitală: „Mulțumim tuturor pentru implicare”.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: