Colaboratorii Ambasadei Republicii Moldova în România, vaccinați împotriva COVID-19
Full Article 1 minutes read

Colaboratorii Ambasadei Republicii Moldova în România, vaccinați împotriva COVID-19

Colaboratorii Ambasadei Republicii Moldova în România au fost vaccinați împotriva infecției COVID-19. Despre acest lucru se anunță într-un mesaj al ambasadei, astăzi, 6 aprilie.

„A început campania de vaccinare a corpului diplomatic acreditat la București, pe listele de vaccinare fiind înscriși peste 1000 de diplomați. Acest fapt se datorează guvernului României care a inclus categoria membrilor misiunilor diplomatice, inclusiv membrii de familie care îi însoțesc, în lista persoanelor care pot fi imunizate în baza Strategiei Naționale de vaccinare”, se anunță în mesaj.

„Colaboratorii Ambasadei Republicii Moldova în România s-au imunizat cu prima doza de vaccin Pfizer, urmând ca rapelul să fie aplicat la 21 de zile”, se mai arată în același mesaj.

Până în prezent, 50 410 persoane au fost vaccinate împotriva COVID-19, ceea ce reprezintă 1,5% din populația Republicii Moldova.

Amintim că procesul de vaccinare a lucrătorilor medicali a început pe 2 martie. Pe 31 martie, Ministerul Sănătății a anunțat despre extinderea campaniei de vaccinare împotriva COVID-19 pentru persoanele cu vârsta de peste 60 de ani și pentru cei cu comorbidități.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: