Copaci doborâți și mașini deteriorate la Chișinău: vântul a făcut ravagii FOTO 
Full Article 2 minutes read

Copaci doborâți și mașini deteriorate la Chișinău: vântul a făcut ravagii FOTO 

Mai multe crengi și copaci au căzut pe drumurile, trotuarele și în curțile blocurilor din Chișinău. Poliția a înregistrat cinci cazuri în care mașinile parcate în curțile blocurilor au fost deteriorate. Se întâmplă din cauza vântului puternic. Primăria Chișinău a declarat că serviciile municipale lucrează în teren la înlăturarea crengilor și a copacilor căzuți. Potrivit autorităților, muncitorii de la întreprinderea Spații Verzi au intervenit deja pe mai multe străzi din capitală. Intervenția acestora continuă. 

Poliția Republicii Moldova a atenționat șoferii cu privire la avertizarea de vânt puternic, care afectează mai multe regiuni ale țării, și a anunțat că au fost înregistrate 5 cazuri de crengi și copaci rupți, care au căzut peste mașini la Chișinău.

„Fiți atenți unde vă parcați mașinile. Dacă este necesar să ieșiți, fiți prudenți la obiectele instabile din jurul vostru. Informăm că la moment sunt înregistrate deja cinci cazuri de crengi și copaci rupți, care au căzut peste mașinile parcate în curțile blocurilor de locuit din mai multe sectoare ale capitalei. Mijloacele de transport au fost deteriorate parțial. Persoane traumatizate nu au fost înregistrate”, au comunicat polițiștii.

Primăria Chișinău a declarat că serviciile municipale lucrează în teren la înlăturarea crengilor și a copacilor căzuți pe drumurile, trotuarele și în curțile blocurilor din capitală, ca urmare a precipitațiilor și a vântului puternic din ultimele ore.

„Muncitorii Î.M. „Asociația de Gospodărire a Spațiilor Verzi”, au intervenit astăzi pe străzile Independenței 14, A. Mateevici 3, Academiei 3, N. Dimo 31/1, Deleanu 11, Alba Iulia, etc. Intervențiile continuă. În caz de înregistrare a situațiilor problematice în contextul condițiilor meteo, cetățenii urbei sunt chemați să apeleze Dispeceratul Central Municipal, tel. (022) 22-22-67, (022) 22-26-04, sau să sune la numărul unic de urgență 112”, au menționat reprezentanții Primăriei.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: