Cu cardul gama beneficiezi de cashback mai mare până la sfârșitul anului
Full Article 2 minutes read

Cu cardul gama beneficiezi de cashback mai mare până la sfârșitul anului

Pentru a-ți răsplăti fidelitatea și a-ți mulțumi că faci cumpărături la partenerii gama, maib a lansat o nouă ofertă care te va încânta iar și iar. Acum beneficiezi de cashback mai mare la o varietate de branduri bine cunoscute și apreciate, doar prin simpla utilizare a cardului gama.

Timp de 7 săptămâni te poți bucura de cashback preferențial de la partenerii maib din 3 domenii de activitate: decor, electrocasnice și restaurante.

Primii care vor să te uimească și să te alinte cu cashback majorat sunt magazinele Global Store, Arutin Decor, Promstore și Home&You, care te recompensează cu 10%, 6%, 10% și, respectiv, 5% din valoarea cumpărăturilor.

În magazinele HiTech și Xiaomi ai la dispoziție o gamă vastă de electrocasnice și poți obține 7% și, respectiv, 3% cashback. O colecție mare de covoare și traverse găsești la Carpet Outlet, care îți oferă 10% cashback, iar un decor deosebit pentru casa ta îți asigură Maestro Home, oferind cashback de 5% pentru plăți cu cardul tău gama.

Momentele petrecute alături de cei dragi sunt de neprețuit. Creează noi tablouri pentru amintirile tale la unul din partenerii noștri, restaurantele La Sarkis, Pegas, Osho, Aproape, și nu doar vei avea o seară de neuitat cu bucate delicioase ce se îmbină perfect cu ambianța, dar și cashback. La Sarkis îți oferă înapoi 10% din valoarea bonului de plată, iar celelalte restaurante – câte 5%. Desigur, pentru aceasta e nevoie să achiți cu un card gama: start, universal sau premium.

Ofertele speciale sunt valabile în perioada 15 noiembrie – 31 decembrie. Fii cu ochii pe pagina web www.gama.maib.md şi pe pagina de Facebook gama, află primul despre partenerii care se vor alătura promoției noastre.

Încă nu ai un card Mastercard de la maib? Îți propunem să deschizi un card gama și să profiți de mai multe avantaje: cashback de până la 15%, servicii premium, cardul de debit se transformă ușor într-un card de credit etc. Cum să-l deschizi? Comandă cardul gama prin aplicația mobilă maibank, cu livrare la domiciliu sau vino la orice sucursală maib.

Cu cardul gama beneficiezi de cashback mai mare până la sfârșitul anului

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: