Cumpără cadouri de sărbători pe Totul.online, fără a ieși din casă
Full Article 2 minutes read

Cumpără cadouri de sărbători pe Totul.online, fără a ieși din casă

A rămas puțin timp până la Crăciun și Revelion, iar în magazine s-a început deja nebunia generată de goana după cadouri. Dacă vrei să eviți aglomerația de sărbători, atunci Moldova Agroindbank îți propune locul ideal pentru a face shopping – marketplace-ul www.Totul.online. Este o platformă online de cumpărături, în care poți găsi orice, de oriunde te-ai afla.

Tot ce trebuie să faci e să alegi marfa de care ai nevoie, să o achiți online, după care să aștepți livrarea cumpărăturii direct la ușa ta. Livrarea se face rapid atât în Chișinău, cât și în orice localitate din Moldova, iar prețul acesteia este stabilit de fiecare vânzător în parte.

Numărul comercianților care își expun mărfurile pe platforma de vânzări online este în continuă creștere. Astfel, ești la un click distanță de o gamă variată de produse: gadgeturi și jocuri, produse cosmetice și de îngrijire personală, cărți pentru copii, literatură clasică sau universală, produse alimentare de la producători locali, mobilă, produse handmade etc.

Acum, cumperi ușor pe Totul.online. Trebuie doar să accesezi marketplace-ul, să alegi cadourile perfecte, iar timpul economisit îl poți petrece cu cei dragi!

Proiectul Totul.online se înscrie în şirul de acţiuni întreprinse de Moldova Agroindbank pentru a susţine comunitatea de afaceri şi vine să suplinească varietatea de instrumente accesibile la distanță: serviciul e-Commerce, platforma MAIB Pay, POS terminale mobile.

Pentru tine, Totul.online este o piață virtuală, unde ai posibilitatea de a procura cele necesare rapid, ușor și achitând online.

Cadourile ideale le găsești pe Totul.online!

 

 

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: