Dacă vă întoarceți din aceste state, va trebui să stați în izolare. MSMPS a reactualizat lista (DOC)
Full Article 2 minutes read

Dacă vă întoarceți din aceste state, va trebui să stați în izolare. MSMPS a reactualizat lista (DOC)

Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale (MSMPS) a aprobat lista statelor pentru care se impune regimul de autoizolare la intrarea persoanelor pe teritoriul Republicii Moldova. Prevederile vor intra în vigoare din 1 februarie 2021.

Lista este elaborată în conformitate cu pct. 5.1 din Hotărârea nr. 26 din 21 august 2020 a Comisiei naționale extraordinare de sănătate publică. Aceasta se actualizează o dată la 14 zile în ziua de vineri și intră în vigoare din ziua de luni a săptămânii viitoare.

Indicatorul pentru includerea în listă a statelor pentru care se impune regimul de autorizolare la intrarea persoanelor în Republica Moldova reprezintă incidența cazurilor de infecție cu COVID-19 mai mare sau egal cu 421 de cazuri la 100.000 populație.

Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale a aprobat Lista statelor pentru care se impune regimul de autoizolare…

Publicată de Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale al Republicii Moldova pe Vineri, 29 ianuarie 2021

Fișa epidemiologică se îndeplinește obligatoriu pentru persoanele care intră pe teritoriul Republicii Moldova din lista statelor pentru care se impune regimul de autoizolare.

Lista statelor pentru care se impune regimul de autoizolare la intrarea pe teritoriul Republicii Moldova, până la 31 ianuarie o puteți vizualiza aici: http://bit.ly/3aktLWG

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: