Depune CV-ul pentru un Internship la Endava! Aplicările pentru ediția de primăvară sunt deschise până pe 28 februarie
Full Article 2 minutes read

Depune CV-ul pentru un Internship la Endava! Aplicările pentru ediția de primăvară sunt deschise până pe 28 februarie

Endava a dat startul perioadei de aplicări pentru Programul de Internship ediția de primăvară 2023. Începând de astăzi, 6 februarie și până pe 28 februarie, cei interesați de un stagiu de practică la Endava pot depune CV-urile, accesând pagina endava.com/InternshipChisinau.

Și în cadrul acestei ediții perioada de aplicări este deschisă doar 3 săptămâni, iar procesul de recrutare și completarea locurilor va avea loc după principiul primul sosit, primul servit.

Noutatea ediției de primăvară este direcția de Business Platforms Specialist din cadrul Applications Management.

Programul de stagiere de la Endava presupune o perioadă de training intensiv sub ghidajul mentorilor – inginerilor cu experiență Endava. Mai mult, internii au posibilitatea să asiste inclusiv la proiecte reale ale companiei și să cunoască procesele de lucru. Programul este unul neremunerat.

Pot aplica studenții în ultimii ani sau proaspeți absolvenți ai facultăților de profil, persoanele pasionate de IT și care au cunoștințele necesare, specialiștii IT începători sau persoanele care intenționează să se reprofileze în IT.

Depune CV-ul pentru un Internship la Endava! Aplicările pentru ediția de primăvară sunt deschise până pe 28 februarie

Programul de Internship de la Endava este organizat în două ediții pe an: primăvara și toamna. În prezent acesta se desfășoară într-un mod hibrid (online și offline). Internii sunt implicați în program timp de trei luni, cinci zile pe săptămână, șase ore pe zi.

Pentru a fi pregătit pentru procesul de recrutare, încurajăm aplicanții să revizuiască materialele de studiu puse la dispoziție. (vedeți lista materialelor de studii). Pe lângă abilitățile tehnice necesare sunt eligibile persoanele care posedă o gândire analitică, concentrați pe soluționarea problemelor și dețin abilități bune de comunicare și lucru în echipă.

Accesați pagina endava.com/InternshipChisinau, pentru a examina lista materialelor de studiu puse la dispoziție gratuit. Totodată, pentru cel mai des adresate întrebări despre Programul de Internship, vedeți pagina – careers.endava.com/en/Junior-Programmes/Chisinau/FAQ-Internship-Chisinau.

Pentru ediția de primăvară 2023 sunt deschise aplicări în următoarele direcții:

Testing: Software Test Analyst / Java Automation QA Engineer / Performance QA Engineer

Development: Front-End Development / Java Development / .NET Development / Android Development / iOS Development

Applications Management: AM Analyst / AM Java Engineer / AM .NET Engineer / DevOps Engineer AM / Business Platforms Specialist

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: