Deputatul Liviu Vovc a sesizat SIS-ul. Solicită să fie verificată veridicitatea datelor din cererile de înregistrare prealabilă
Full Article 2 minutes read

Deputatul Liviu Vovc a sesizat SIS-ul. Solicită să fie verificată veridicitatea datelor din cererile de înregistrare prealabilă

Deputatul Platformei Demnitate și Adevăr, Liviu Vovc, a expediat un demers în adresa Serviciului de Informații și Securitate, după ce a constatat că numărul cererilor de înregistrare prealabilă depuse în formă scrisă pentru alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie ar fi identic cu cele depuse la alegerile prezidențiale din 2020.

„Am transmis un demers în calitate de deputat Serviciului de Informații și Securitate, solicitând să fie verificată veridicitatea datelor din cererile de înregistrare prealabilă depuse în formă scrisă, pentru a exclude orice tentativă de falsificare a rezultatelor înregistrării prealabile și respectiv a amplasării secțiilor de vot în afara țării pentru alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie 2021”, a scris Vovc pe pagina sa de Facebook.

Menționăm că procedura de înregistrare prealabilă se încheie cu 45 de zile înainte de data scrutinului. Alegătorii sunt invitați să completeze formularul de înregistrare on-line, la rubrica „Înregistrare prealabilă” de pe pagina www.alegator.md și să urmeze instrucțiunile privind completarea formularului online. Înregistrarea poate fi efectuată și pe suport de hârtie, prin depunerea unei cereri semnate individual sau colectiv la Comisia Electorală Centrală și/sau la misiunile diplomatice, oficiile consulare ale Republicii Moldova.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: