Dmytro Krepak, bancher cu 27 de ani de experiență internațională, se alătură echipei manageriale a Moldindconbank
Full Article 2 minutes read

Dmytro Krepak, bancher cu 27 de ani de experiență internațională, se alătură echipei manageriale a Moldindconbank

Comitetul executiv al Băncii Naționale a Moldovei (BNM) l-a aprobat pe Dmytro Krepak în calitate de membru al Comitetului de Conducere al Moldindconbank. Acesta deține o experiență de 27 de ani în importante companii internaționale, inclusiv din domeniul financiar-bancar și s-a alăturat echipei băncii în luna mai 2021.

După aprobarea de către BNM, Dmytro Krepak va deține funcția de Vicepreședinte al Comitetului de Conducere, responsabil de Aria Retail. Mai exact, noul membru al echipei de management se va concentra pe partea de Retail Banking, contribuind prin experiența și expertiza internațională vastă la transformările pozitive prin care trece Moldindconbank.

Pe parcursul carierei sale manageriale, Dmytro Krepak a activat în așa bănci ca RAIFFEISEN BANK AVAL, FIRST UKRAINIAN INTERNATIONAL BANK,  KREDOBANK și PKO BANK POLSKI GROUP. În perioada 2015-2019, acesta a fost responsabil de afacerile VISA Inc. în Ucraina, Georgia și Armenia, dar și a deținut funcția de Director general pentru regiunea  CSI și Europa Centrală și de Est, cu biroul  în Ucraina. Dmytro Krepak a obținut MBA la școala de business Wharton de pe lângă Universitatea Pensylvania, SUA, dar și diploma de excelență a Universității de Stat din Moscova pentru Relații Internaționale (MGIMO).

Moldindconbank este una dintre cele mai mari bănci din Republica Moldova, cu cea mai mare rețea de subdiviziuni din țară și deține poziția de lider în segmentul cardurilor de plată. Calitatea deservirii clienților, persoane fizice și juridice, este o prioritate a echipei Moldindconbank. Din martie 2019, investitor majoritar al Moldindconbank este compania bulgară „Doverie-Invest”. Acum, investitorul european deține o cotă de participare de 77,73% din capitalul băncii.

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: